Sfaturi de frumusețe în timpul zborului

0
1049

Cine crede că frumusețea și călătoria cu avionul nu merg mână în mână se înșală. Eleganța nu stă în eticheta de designer. Ea se face remarcată prin bun-gust și simplitate. Nu avem nevoie de accesorii sclipitoare și haine încărcate pentru a ne face remarcate.

Există însă și femei care nu văd niciun rost pentru a se aranja în timpul zborului, considerând că machiajul, coafura și hainele nu vor rezista. Să nu uităm niciodată că aparențele contează indiferent de locul în care ne aflăm și pentru asta trebuie să acordăm atenție aspectului fizic.

Trebuie, în primul rând, să ținem cont de timpul pe care îl vom petrece în zbor, de lucrurile pe care le vom face când vom ajunge la destinație (mergem să ne relaxăm, să vizităm sau ne pregatim pentru o sedință) și, mai ales, să avem în vedere scaunele înghesuite și diferențele de temperatură din avion.

O coafură perfectă

Ai nevoie de o coafură comodă care să-ți permită să te odihnești, fără ca aceasta să se strice. Și cel mai indicat este să optăm pentru o coadă de cal, o coadă într-o parte sau un coc. Dar dacă vrei să-l ai desfăcut și urmează un zbor lung, ia cu tine un șampon uscat și pulverizează-l cu 30 de minute înainte de aterizare, pentru a-i da strălucire.

Machiajul

Ideal ar fi să rămâi nemachiată pe durata zborului, urmând ca atunci când te apropii de destinație să te machiezi rapid, light și luminos. Dar dacă vrei ca machiajul tău să reziste și să nu sufere modificări în timpul zborului, indicat este să îl fixezi cu o bază de machiaj. Nu trebuie să îți lipsească din bagajul de mână șervețele demachiante, astfel încât să-ți poți corecta machiajul dacă este necesar, și nici o apă termală pentru a hidrata tenul din când în când.

Îmbrăcămintea

O femeie trebuie să arate bine tot timpul, de aceea trebuie să acorzi importanța necesară ținutei și vestimentației, chiar și atunci când te deplasezi cu avionul. În primul rând este bine să evitați hainele cu mesaje ofensatoare, pentru a nu atrage privirea celor din jur. Alege-ți cu grijă garderoba și nu purta niciodată trening, oricât de confortabil ți se pare acesta. Alege haine confecționate din bumbac sau in. Poți opta pentru un costum cu pantaloni în care te vei simți cu siguranță confortabil sau poți alege o pereche de blugi skinny de culoare închisă asortați cu o camașă de in sau un pulover din cașmir într-o nuanță de alb, crem sau roz pal. Nu purta tocuri, alege încălțăminte confortabilă. Pentru calatoria cu avionul, balerinii sunt alegerea perfectă, indiferent de culoare sau model, pentru ca picioarele tale să nu fie chinuite de tocurile cui.

Un alt lucru important este să nu folosești parfum sau apă de toaletă. În locul acestora alege haine proaspăt spălate. Parfumul este o chestiune subiectivă.

Asigură-te înainte să ieși din casă că ai bifat aceste lucruri și, nu în ultimul rând, pune în geantă ochelarii de soare supradimensionați.

Sursa foto: Zoom Team/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele