Prima cursă directă România-Canada decolează de la București. Cât costă un bilet de avion către Toronto sau Montreal?

0
13482
sursa: Star Alliance

Începând de astăzi, 8 iunie, Air Canada lansează zborurile directe București-Toronto și București-Montreal. Lăsăm la o parte premiera absolută pentru România, și anume, primul zbor long courier din Capitală după mai bine de 15 ani, biletele de avion deja pot fi achiziționate de pe site-ul companiei, iar tarifele sunt similare curselor cu escală. Timpul de zbor este semnificativ mai mic. Cum din acest an românii intră fără viză în Canada, cel mai probabil, cursele vor avea un grad mare de încărcare.

Cât costă să zbori direct în Canada?

Cât despre prețul biletelor de avion, ivisit.ro a făcut o simulare pentru a vedea cât de accesibilă este Canada pe zbor direct. Iată ce ne-a ieșit:

  • București-Montreal – 8 iunie cu retur pe 22 iunie, cel mai mic tarif este de 1.165 de dolari canadieni (echivalentul a 761 euro). Durata zborului este de doar 9 ore, iar pasagerii au inclus și un bagaj la cala
  • București – Toronto – 13 iunie cu retur pe 23 iunie, cel mai mic tarif disponibil este de 1.568 de dolari canadieni (echivalentul a 1.024 euro). Durata zborului este de puțin peste 10 ore, iar pasagerii au inclus și un bagaj la cală. Zborurile sunt operate cu avioane Boeing the tip 767-300ER.

Rezervate din timp, biletele de avion pot fi cu până la 20-30% mai accesibile. Zborurile sunt operate de Air Canada Rouge, operatorul low cost al companiei naționale canadiene. Unde-i diferența? Pasagerii vor primi în costul biletului o masă caldă, snacks-uri și băuturi răcoritoare. Băuturile alcoolice sunt disponibile doar contra cost, de asemenea, și alte mese.

Citește și: Călătorești în Canada? Noi reguli pentru a intra în această țară

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele