Destinația în care turismul explodează: 6 motive pentru care să ajungi aici cât mai repede

0
7091

Israelul înregistrează creșteri masive privind numărul de turiști străini în țară. Acesta a crescut cu 17% din ianuarie până acum, comparativ cu aceeași perioadă de anul trecut, ajungând la 2,4 milioane de persoane, scrie publicația locală The Jerusalem Post. De asemenea, numai în iulie au intrat în țară aproximativ 300.000 de turiști străini.

Iată de ce Israel trebuie să fie următoare ta destinație de pe biletul de avion

  1. Este aproape de România

Deși de află pe alt continent, Israel este la doar două ore și 40 minute de zbor de București. De altfel, între România și Israel există curse directe operate de TAROM, Wizz Air și Blue Air către Tel Aviv și Eilat (doar Wizz Air). Deci putem spune că este o altenativă foarte bună pentru litoralul românesc.

2. Este o opțiune ideală pentru city break

Fiind aproape de România, Israel este o alegere inspirată pentru un weekend prelungit. Trei sau patru zile sunt suficiente pentru a explora orașul Tel Aviv, la prețuri similare cu cele din Occident.

Vacanță în Israel. Altceva decât religie la Ierusalim

3. Este este o destinație caldă tot timpul

În Israel, temperaturile variază între 9 și 17 grade Celsius în timpul iernii. Așa că dacă vrei să scapi de gerul din România, rezervă-ți biletele de avion pentru decembrie-ianuarie. Uneori companiile aeriene și agențiile de turism au oferte, inclusiv pentru perioada Revelionului în Tel Aviv.

4. Este o destinație pentru viața de noapte

Party, party, party! Tel Aviv este un oraș cosmopolit, cunoscut în întreaga lume pentru petrecerile tumultoase de pe plajă. Aici mixează și DJ-i renumiți, ceea ce face ca Tel Aviv să fie o destinație atractivă pentru turiștii străini.

5. Este o destinație ideală pentru plajă și relaxare

Israel are locuri potrivite pentru turiștii care vor un sejur de o săptămână. Având deschidere la Marea Mediterană, Marea Roșie și Mare Moartă, Israel este căutat pentru plajele cu nisip fin, apa turcoaz limpede, relaxare și snorkeling, completate cu plimbări în deșert.

6. Are o mulțime de atracții turistice

Pentru cei energici, însetați de istorie și cultură, Israel are o mulțime de atracții turistice unice în lume. Haifa, Nazareth și Ierusalim cu Zidul Plângerii, Biserica Sf. Mormânt, Drumul Crucii, Centrul Istoric, Cartierul Creștin, Cetatea lui David, Muntele Măslinilor sunt locuri în care să ajungi măcar o dată în viață.

Tu pentru ce ai vrea să vizitezi Israel?

Sursa foto: Boris Stroujko/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele