Iulia Ionescu: Nu-mi refuz niciodată nimic atunci când sunt în vacanță. Sunt întotdeauna în căutare de experiențe noi

0
1732

Iulia Ionescu este reporter special la emisiunea Digimatinal de pe Digi24, televiziunea în care lucreză de șase ani. Când nu trăiește adrenalina profesiei de jurnalist, Iulia este în căutarea experiențelor inedite în destinații deosebite, despre care povestește pe propriul blog. Iată cum arată vacanța ei ideală și unde urmează să călătorească.

Filmul pe care speri să-l vezi în avion este: „Den of Thieves”, cu Gerard Butler.

Ultima carte pe care ai luat-o cu tine în vacanță este: „Becoming Meryl Streep”.

Ai tendința de a pune în bagaj prea multe… I travel light! Îmi iau doar strictul necesar.

Concediul tău ideal este… undeva pe o plajă pustie, într-un resort de cinci stele.

Ce ți-ar strica vacanța? Vremea! Nu-mi place frigul.

Ce preferi la un hotel? Cred că personalul hotelului este cel mai important. Îmi plac oamenii amabili, ospitalieri, mereu cu zâmbetul pe buze, dar sunt foarte interesată și de condiții. E important să am internet wireless funcțional în cameră, așternuturi impecabile și o spațioasă cadă cu jacuzzi.

Ce apreciezi cel mai mult la partenerul de vacanță? The state of mind! Soțul meu se relaxează și se bucură de fiecare moment. Este un adevărat exemplu.

Care este cea mai mare extravaganță pe care ți-o permiți în concediu? Nu-mi refuz niciodată nimic atunci când sunt în vacanță. Sunt întotdeauna în căutare de experințe noi, dar nu neapărat extravagante.

Care este călătoria pe care ți-ar plăcea cel mai mult să o faci? În perioada asta visez din ce în ce mai des la o vacanță în Maldive, dar și în New York m-aș întoarce oricând. Mă bucur ca un copil de fiecare dată când revin acolo.

Care este cea mai mare temere a ta când ești în străinătate? Să nu-mi pierd bagajele.

Care este obiceiul pe care-l ai în vacanță și-l detești cel mai mult? Uneori nu mă bucur suficient de tare de fiecare moment. Sper să reușesc să schimb asta.

Când călătorești, în ce situație ai minți? N-am mințit niciodată cu nimic.

Care a fost cea mai frumoasă vacanță a ta? Cea mai frumoasă vacanță de până acum a fost prima călătorie în Statele Unite. A fost memorabilă. M-am simțit atât de bine încât nici nu prea am făcut poze. Vremea nu prea a fost de partea noastră, dar nu a contat. Chiar ne-am bucurat de fiecare clipă. Am fost în New York, Chicago, Philadelphia, Washington și Atlantic City. Urmează o vacanță în Los Angeles, San Francisco și Hawaii acum. Sunt convinsă că și concediul acesta va fi special.

Care este lucrul fără de care nu pleci în călătorie? Aparatul de fotografiat.

Care este motto-ul tău atunci când călătorești? I’m out of reach! Nu răspund niciodată la telefon când sunt în vacanță. Mama știe cum să dea de mine.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele