Lonely Planet: Romania, in top al 10 destinatiilor turistice pe care merita sa le vezi in 2015

0
2337
Foto credit Antonius Plaian / Facebook

În timp ce noi, românii, nu reușim prea des să ne promovăm convingător țara ca destinație turistică, ba chiar unii îi creionează mai degrabă o imagine în tonuri cenușii, reviste sau portaluri prestigioase de turism din străinătate ne includ, din ce în ce mai des, în topurile și recomandările lor de vacanță.

Cel mai recent exemplu este topul destinațiilor ce merită vizitate în 2015, realizat de celebrul ghid de călătorie britanic, Lonely Planet. Recomandarea României are o valoare cu atât mai mare cu cât, la nivel european, britanicii au mai inclus doar Portugalia pe lista celor 10 propuneri turistice pentru anul viitor.

Un loc meritat pe deplin

„Țările est-europene apar frecvent pe listele cu recomandări turistice, iar România își merită pe deplin acest loc. Numeroase conexiuni aeriene low-cost leagă România de restul Europei, iar oferta de cazare, adecvată tututor bugetelor de călătorie, este la aceleași standarde ca în destinațiile turistice consacrate. La București, hotelurile sunt ocupate în special de turiștii de business,  așa că sezonul sărbătorilor este, de obicei, extra-sezon. În România vă puteți caza, la prețuri mici, în pensiuni de familie deschide în sate medievale, puteți vizita castele spectaculoase sau admira peisajele unice ale Deltei Dunării”, se arată în descrierea postată în ediția online a ghidului de călătorie.

Celelalte nouă destinații propuse de Lonely Planet pentru anul 2015 sunt Tunisia, Africa de Sud, Shanghai, Samoa, Bali, Uruguay, Portugalia, Taiwan și Burkina Faso.

Ivisit.ro vă recomandă și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele