Trenurile Soarelui vor face numai doua ore de la Bucuresti la Constanta. CFR mizeaza pe sezonul estival pentru revitalizarea transportului feroviar

0
1973

Patru trenuri InterRegio vor circula zilnic, începând de astăzi, cu o viteză de până la 160 de km/h, pe ruta Bucureşti Nord şi Constanţa, durata călătoriei spre litoral reducându-se astfel la maximum două ore.

Strategia de marketing a CFR-ului pentru actualul sezon estival a fost anunțată de Ivisit.ro încă de la jumătatea lunii iunie, când operatorul național de transport feroviar a lansat Trenurile Soarelui pentru vara lui 2014.

Cele patru garnituri vor fi formate din şase vagoane de clasa I şi a II-a și vor fi trase de cele mai noi locomotive existente în dotarea CFR Călători.

Cele patru trenuri InterRegio devin parte integrantă din programul de transport estival Trenurile Soarelui 2014, numărul de trenuri din acest program ajungând astfel la 44.

Tarifele aplicate corespund rangului InterRegio pentru a fi accesibile tuturor categoriilor de călători, inclusiv acelora cu venituri reduse.

Trenurile vor circula, fără opriri intermediare, după următorul program:

  •  IR 1987 Bucureşti Nord (plecare 9:00) – Constanţa (sosire 10:58)
  • IR 1986 Constanţa (plecare 13:10) – Bucureşti Nord (sosire 15:10)
  • IR 1989 Bucureşti Nord (plecare 16:00) – Constanţa (sosire 17:58)
  • IR 1988 Constanţa (plecare 19:20) – Bucureşti Nord (sosire 21:20)

CFR Călători acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile. Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online.

Trenurile Soarelui
Trenurile Soarelui

Ivisit.ro îţi recomandă şi:

Transalpina inchisa falimenteaza pensiunile si hotelurile de la Ranca

Situatie de criza pe litoral: turistii nu sunt supravegheati de salvamari

Industria de croaziere din Europa a ajuns la nivelul record de 39,4 miliarde de euro in 2013

“Litoralul Verde”, brandul sudului litoralului

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele