Unde evadam de Rusalii daca nu avem bani de munte sau de mare

0
1485

40 de mii de români sunt anunţaţi în minivacanţa de Rusalii în staţiunile de pe litoral, de la munte şi la pensiunile agroturistice, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc. Câteva mii evadează în parcurile de distracţii. Cn un buget mult mai redus, şi ei vor avea trei zile la fel de frumoase.

La Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din ţară, aflat în Chiajna, pachetul pentru o familie cu doi copii costă 230 de lei pe zi, în weekend. Zilele acestea, copiii sub 10 ani intră gratuit.

În parcul de distracţii sunt 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri și unica plajă cu nisip din București.

DJ Andi, Liviu Hodor, Cristi Stanciu si Shurubel se vor ocupa sâmbătă, duminică şi luni de distracţia oaspeţilor.

Bucureştenii pot ajunge la parcul de distracţii şi cu trenul. CFR Călători anunţă că de sâmbătă, 7 iunie, pune în circulaţie trenuri pe ruta Bucureşti Nord şi Bucureşti Basarab – Divertiland. Preţul unui bilet este de 4 lei, la clasa a II-a. Primul tren pleacă spre parcul de divertisment din Chiajna la ora 5:00, iar ultimul la 20:15.

„Biletul dus-întors poate fi cumpărat cu o reducere de 10%. Copiii, elevii şi studenţii au o reducere de 50%, plătind doar 2 lei pe sens. Începând cu data de 10 iunie 2014, pasagerii îşi pot procura biletele de tren pentru călătoria de întors şi de la casele de bilete ale Divertiland”, anunţă CFR Călători.

Compania oferă şi alte reduceri: 25% prin Cardul Tren Plus şi între 10 şi 25% prin oferta Minigrup 2 – 5.

Şi trenurile Regiotrans ajung la Divertiland. Garniturile de pe ruta Brașov – București – Craiova și retur opresc zilnic, în perioada mai – octombrie, în stația distracției “Parc Divertisment Chiajna”, amplasată chiar la intrarea în parc. Costul unui bilet de tren de clasa a II-a este de 4 lei, iar studenții și pensionarii plătesc numai 2 lei.

Călătorii din Brașov ajung la Divertiland în numai 3 ore și 20 de minute, iar cei din Craiova, în trei ore. Un bilet întreg la clasa a II-a de la Craiova, dar și de la Brașov până la Divertiland costă 26,5 lei. Copiii, elevii, studenții şi pensionarii care vin de la Craiova sau Braşov plătesc numai 13,25 de lei pentru un bilet la clasa a II-a.

Ivisit.ro îţi mai recomandă şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele