Cinci destinații calde aproape de România unde să fugi de ger

0
707

Dacă te-ai săturat de vremea rece din România, îți recomandăm cinci destinații calde, aflate la câteva ore de zbor. Iată unde să sfidezi iarna stând pe plajă.

Sharm El Sheikh

Stațiunea egipteană este ideală pentru un sejur la plajă atât în această perioadă, cât și toată primăvara. Aflată la Marea Roșie, Sharm El Sheikh este destinația ideală pentru a face snorkeling și scuba diving. Tot aici mai puteți face safari în deșert.

Zbor: 3 ore

Vremea: 21-24 grade Celsius

Dubai

Dubai este cea mai apropiată destinație exotică de România, aflată la 5 ore de zbor. Perioada niembrie-martie este ideală pentru a vizita emiratul arab, fiind practic vară la destinații, cu temperaturi care ating și 30 de grade. Dubaiul merită vizitat atât pentru o vacanță la plajă, cât și pentru a descoperi un oraș ridicat de la zero pe nisip.

Tel Aviv

Tel Aviv devine din ce în ce mai mult o destinație de city break, inclusiv pentru români, datorită zborurilor directe introduse de mai multe companii aeriene. Tel Aviv este un oraș modern, cunoscut pentru petreceri. Dacă nu ți se pare suficient de cald să faci plajă la 19-20 de grade, te vei bucura totuși să descoperi această destinație caldă aflată la mai puțin de 3 ore de zbor de București.

Barcelona

Despre Barcelona nu sunt multe de spus decât „Mergeți să-l vezi!”. Un oraș viu colorat, un muzeu în aer liber, Barcelona cucerește orice turist cu atracțiile sale turistice ca niște opere de artă. Nu îți rămâne decât să savurezi Sangria bucurându-te de soare, căci în Barcelona sunt 15-19 grade Celsius.

Larnaca

Chiar dacă nu este vreme de o baie sau de plajă, Larnaca este ideală pentru a fugi de ger, având temperaturi de 17-19 grade Celsius. În orașul cipriot merită să vezi Lacul Sărat, moscheea Hala Sultan Tekke, biserica Sf. Lazarus, situl Khirokitia.

Tu unde vrei să mergi?

Sursa foto: JekLi/Shutterstock.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele