TOP Cele mai ieftine destinații de plajă din Europa

0
3969

Dacă încă nu ai decis unde să mergi în concediu în această vară, ia în considerare următoarele sugestii. Iată unde să faci plajă și să ai o vacanță puțin costisitoare, potrivit Post Office Travel Money.

5. Insula Corfu

Aflată în Marea Ionică, aproape de granița cu Albania, insula Corfu din Grecia cucerește turiștii cu apa sa cristalină și plajele spectaculoase. De altfel, Corfu este supranumită „insula de smarald”. Cele mai frumoase plaje sunt Kavos, Nissaki, Avlaki, Sidari, Kanoni Kassiopis, Palaiokastritsa.

4. Creta

Creta este o destinație ideală și pentru familiile cu copii, și pentru cupluri sau tineri care vor să se distreze. Are numeroase hoteluri și plaje pentru toate gusturile. Cea mai frumoasă plajă este Elafonisi, un loc care îți dă senzația că ai ajuns într-o destinație exotică. Pe insula grecească merită să vizitezi orașele Chania și Heraklion, Palatul Knossos, satul părăsit din Canionul Mili, Mănăstirea Arkadi.

3. Costa del Sol

Costa del Sol, o regiune formată din orașe și zone de plajă în partea de vest a Malaga, este una dintre cele mai căutate destinații din Spania și implicit din Europa. Costa del Sol este ideală pentru familii, având 160 de km de coastă cu hoteluri și plajă, zonă în care se regăsesc și parcuri tematice.

Aici merită să vizitezi stațiunea Marbella, orașul Malaga, Palatul Alhambra din Granada și Mezquita din Cordoba.

2. Sunny Beach

Sunny Beach este o variantă excelentă pentru cei care vor să meargă în vacanță la plajă într-o destinație cu prețuri mici, dar cu servicii hotelieri destul de ridicate. Sunny Beach, aflată la cinci ore de condus față de București, este un loc potrivit și pentru familiile cu copii, și pentru cupluri, aici regăsindu-se parcuri acvatice, dar și o viața de noapte activă.

  1. Marmaris

Marmaris este un fel de paradis al serviciilor hoteliere pe coasta Turciei, aici regăsindu-se numeroase resorturi luxoase. De asemenea, este considerat și un loc minunat pentru plajă și plimbări pe mare, turiștii fiind încântați de apa turcoaz.

Marmaris este cel mai mare port natural din lume, aici întâlnindu-se Marea Egee și Marea Mediterană.

Tu unde ai vrea să fii la plajă acum?

Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele