Top 5 destinatii care vor atrage noi turisti romani in 2018

0
2902
Daca ne uitam in oferta agențiilor de turism, acum la început de an, putem observa ca vom avea cel puțin 5 destinații care vor inregistra un val de turisti romani in următoarele 10 luni.
Cu siguranța, sunt destui care deja au pus piciorul in țările respective, cum la fel de bine sunt destui care nu vor vrea sa renunțe la clasicele Turcia, Grecia și Spania, la litoralul românesc sau cel bulgaresc. Insa, dacă agențiile și operatorii aerieni le-au văzut potențialul, atunci sigur vor atrage și turisti romani. 
La mare cautare in 2018
  1. Canada – motivul „invaziei” romanilor e deja cunoscut. Air Canada (pentru acuratețea informației Air Canda Rouge, adică low cost-ul operatorului) va începe operarea curselor Bucuresti-Montreal și Bucuresti-Toronto. Deja agențiile au pregătit pachete pentru aceasta destinatie, desi mulți turisti își vor lua direct biletele de avion, căci comunitatea de romani e mare in Canada. Mai mult, de anul acesta, nu ne mai trebuie viza pentru intrarea in țara.  
  2. Iordania – Din Martie, avem și charterul lansat de Prestige Tours către Aquaba, stațiune la Marea Roșie. Charterul va fi operat pana in Iunie și este potrivit pentru cei care vor altceva pentru perioada rece a anului. Bineînțeles, odată ajuns in Aqaba, ai posibilitatea unei excursii optionale la Petra, un „must see” macar o data in viața. Tot in Iordania, de data aceasta la Amman, Ryanair introduce zboruri către 14 destinații, printre care și Bucuresti. Un city break la Amman devine acum mai accesibil, spunem asta pentru ca, pana in prezent, doar Tarom opera zboruri către capitala Iordaniei. 
  3. Georgia – O alta agentie de turism, Level Tour, a pariat de data aceasta pe Caucaz. Pentru mulți romani, Georgia este o necunoscuta, însă din punct de vedere turistic are o mulțime de lucruri de oferit, inclusiv peisaje ce-ți taie respirația. In luna februarie, agentia a introdus un zbor charter catre Georgia. 
  4. Israel – Cu siguranța ca promovarea țării s-a văzut destul de bine in ultimele luni, datorită reclamei masive pe posturile de televiziune. Si, da, romanii merg in Israel, de cele mai multe ori pentru pelerinaj sau afaceri. Tocmai de accea spunem ca va fi o destinație care va atrage mulți turisti de city break, de data aceasta. Tel Aviv este un oraș cosmopolit, care are multe de oferit pentru un Weekend. 
  5. Albania – Încă de anul trecut, romanii care sunt obișnuiți sa meargă in vacanța cu mașina au început sa se orienteze și către litoralul albanez. Feedback-ul colectat din piata pentru aceasta destinație a fost unul bun, așa ca a intrat in oferta agențiilor. Paralela 45 a introdus pachete de vacanța cu avionul către Albania și pariază pe aceasta destinație in 2018. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele