TAROM, în pas cu moda: lansează serviciul de autofacturare

0
1091

TAROM lansează, din această lună, serviciul de autofacturare dinsponibil online, după cum a anunțat compania națională pe pagina de Facebook.

Astfel, clienții care cumpără bilete de avion și au nevoie de factură o pot primi instant. Decizia a fost luată după ce mai mulți clienți s-au plâns că emiterea unei facturi dura și până la 90 de zile.

„Pentru că ne dorim să facem procesul de rezervare cât mai plăcut pentru pasagerii noștri, îmbunătățim soluțiile IT&C și un prim pas este emiterea automată a facturilor. Mulțumim frumos că sunteți alături de noi!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a TAROM.

De asemenea, TAROM a anunțat recent că introduce noi curse interne, între Iași și Timișoara și între Cluj și Timișoara, cu prețuri de la 40 de euro, a anunțat operatorul aerian pe pagina de Facebook.

Noile zboruri vor fi operate din 25 martie, cu prețuri de la 40 de euro/sens, potrivit unei simulări făcute pe site-ul companiei aeriene.

În prețul biletului de avion sunt incluse un bagaj de cală de 23 kg, un bagaj de mână de 10 kg, catering la board și check-in.

Citește și: TAROM lansează noi curse interne, cu prețuri de la 40 de euro

Sursa foto: AirP72/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele