Wizz Air introduce trei zboruri noi de la Cluj-Napoca catre Koln, Geneva si Malmo

0
1738
Foto: wizzair.com

După ce au lansat ieri patru noi rute operate de pe Aeroportul Internațional din Timișoara, reprezentanții Wizz Air au anunțat astăzi extinderea operațiunilor și de pe aeroportul din Cluj Napoca. Numărul aeronavelor care opera de la Cluj va ajunge la patru, iar din decembrie operatorul low cost va introduce trei noi destinații și va suplimenta numărul curselor către destinațiile cele mai populare de la baza din Cluj.

Din 20 decembrie, Wizz Air va avea două zboruri pe săptămână către Koln, iar din 21 decembrie vor fi două curse către Geneva și Malmo. De asemenea, tot din luna decembrie, operatorul aerian a crescut frecvențele către cele mai populare rute în sezonul de iarnă. La Milano-Bergamo și Paris – Beauvais vor fi cinci zboruri săptămânale, către Dortmund și Bologna vor fi patru curse săptămânale, iar către Roma – Ciampino vor fi trei zboruri pe săptămână.

În ceea ce privește tarifele, un zbor dus către destinațiile Koln și Nuremberg va fi de 109 lei, iar către Geneva și Malmo de la 129 de lei pentur un bilet dus.

Ivisit.ro va recomandă și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele