Șase motive să vizitezi Israelul, după ce a câștigat Eurovision

0
1610

Israel, țara câștigătoare la ediția Eurovision de anul acesta, este o destinație aparte, sofisticată, cosmopolită și tradițională în același timp. Iată de ce merită să mergi în vacanță în Israel cât mai curând.

  1. Este aproape de România

Deși de află pe alt continent, Israel este la doar două ore și 40 minute de zbor de București. De altfel, între România și Israel există curse directe operate de TAROM, Wizz Air și Blue Air către Tel Aviv și Eilat (doar Wizz Air). Deci putem spune că este o altenativă foarte bună pentru litoralul românesc.

2. Este o opțiune ideală pentru city break

Fiind aproape de România, Israel este o alegere inspirată pentru un weekend prelungit. Trei sau patru zile sunt suficiente pentru a explora orașul Tel Aviv, la prețuri similare cu cele din Occident.

3. Este este o destinație caldă tot timpul

În Israel, temperaturile variază între 9 și 17 grade Celsius în timpul iernii. Așa că dacă vrei să scapi de gerul din România, rezervă-ți biletele de avion pentru decembrie-ianuarie. Uneori companiile aeriene și agențiile de turism au oferte, inclusiv pentru perioada Revelionului în Tel Aviv.

4. Este o destinație pentru viața de noapte

Party, party, party! Tel Aviv este un oraș cosmopolit, cunoscut în întreaga lume pentru petrecerile tumultoase de pe plajă. Aici mixează și DJ-i renumiți, ceea ce face ca Tel Aviv să fie o destinație atractivă pentru turiștii străini.

5. Este o destinație ideală pentru plajă și relaxare

Israel are locuri potrivite pentru turiștii care vor un sejur de o săptămână. Având deschidere la Marea Mediterană, Marea Roșie și Mare Moartă, Israel este căutat pentru plajele cu nisip fin, apa turcoaz limpede, relaxare și snorkeling, completate cu plimbări în deșert.

6. Are o mulțime de atracții turistice

Pentru cei energici, însetați de istorie și cultură, Israel are o mulțime de atracții turistice unice în lume. Haifa, Nazareth și Ierusalim cu Zidul Plângerii, Biserica Sf. Mormânt, Drumul Crucii, Centrul Istoric, Cartierul Creștin, Cetatea lui David, Muntele Măslinilor sunt locuri în care să ajungi măcar o dată în viață.

Tu pentru ce ai vrea să vizitezi Israel?

Sursa foto: StockStudio/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele