Weekend in aer: se redeschide sezonul de parasutism

0
1424

parasutism

Noul sezon de paraşutism se deschide la sfârşitul acestei săptămâni cu un weekend de încălzire. Cei care îşi doresc să fie printre primii paraşutişti ai anului 2014 sunt aşteptaţi pe Aerodromul de la Clinceni, la centrul de parașutism TNT Brothers, în weekendul 28-30 martie, înaintea deschiderii oficialedin data de 4 aprilie.

Bucureştenii care vor să încerce pentru prima data senzaţia extremă dată de căderea liberă vor primi garantat doza maximă de adrenalină în timpul un salt de la 4.000 metri, în tandem cu un instructor profesionist. Cei care au experimentat deja căderea liberă cu aproximativ 200 km/h spun că este greu de descris intensitatea maximă cu care trăieşti cele câteva secunde şi senzaţia de plutire pe care o ai în timpul zborului cu paraşuta deschisă. Sunt, în total, cinci minute trăite din plin, de a căror adrenalină şi energie pozitivă şi-ar dori să se bucure în fiecare zi.

Cei care, după un salt în tandem, îţi doresc mai mult, pot participa la cursuri de iniţiere în paraşutism. Asociaţia TNT Brothers estea filiată la U.S. Parachute Association, una dintre cele mai importante autorităţi în domeniu, şi oferă cursuri de iniţiere şi licenţiere în parasutism, conform metodei AFF – Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism. De la primul salt, cursantul îşi va deschide singur paraşuta, iar dupa doar şapte salturi (şapte module) poate sări singur. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.

ÎnBucureşti, datorită condiţiilor climatice favorabile, cu o viteză medie a vântului mică şi multe zile însorite, perioada în care se poate practica paraşutismul este de aproximativ opt luni, începând cu luna aprilie şi până în luna noiembrie. În primii trei ani de activitate, la centrul provat de parasitism TNT Brothers s-au realizat aproximativ 35,000 de salturi, dintre care aprox. 3,500 salturi în tandem, pentru amatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele