Air France KLM reduce tarifele cu pana la 40% pe 52 destinatii intercontinentale

0
1034

havana

Air France KLM lansează campania “Early Bird’’, reducând, în medie, prețul biletelor de avion cu până la 40%. Vor beneficia de prețuri speciale peste 52 de destinații din Americade Sud, Asia, Caraibe și Africa, campania fiind valabilă pentru biletele achiziționate în perioada 26 martie – 15 aprilie 2014, cu perioadă de călătorie până la jumătatea lunii decembrie 2014.

Vedetele acestei promoții pentru Air France KLM sunt destinațiile exotice din Caraibe – Republica Dominicană, Guadelupa, Martinica și Cuba, cu prețuri începând de la 790 euro dus – întors cu toate taxele incluse.

Clienții KLM vor beneficia până pe 15 Aprilie 2014 de oferte speciale pentru destinații din Africa de la 607 euro, Asia de la 580 euro și America de Sud de la 685 euro. Toate prețurile sunt valabile pentru zborurile dus-întors și includ taxele de aeroport.

“Prin campania Early Bird ne dorim să adresăm tuturor pasionaților de călătorii invitația de a profita de această ofertă de 3 săptămâni pentru a alege destinațiile AIR FRANCE KLM în următoarele lor vacanțe. Perioada de călătorie a acestor bilete este până la jumătatea lunii decembrie 2014, astfel că poate cuprinde atât vacanța de primăvară cât și cea de vară și de iarnă.”a declarat Nicoleta Vișan, Marketing Manager AIR FRANCE KLM România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele