Fifi stie…sa calatoreasca

0
4135

Pentru necunoscuți, Cristina Popa este producător de jurnale marca Observator la Antena 1. Pentru cunoscuți este Fifi. Fifi care le știe pe toate – așa cum este și numele blogului său – și care se inspiră din experiențele personale pentru a-și umple blogul cu povestiri scurte, dar la obiect. Aș putea să scriu n rânduri pentru a vi-o prezenta, dar răspunsurile ei, la chestionarul lui Proust, vorbesc mai bine despre Fifi. Așa am descoperit și eu că e fascinată de social media și din când în când ar minți poporul, nu cu televizorul, ci cu faptul că e franțuzoaică.

 

Filmul pe care speri să-l vezi în avion este:  An Education. E un film care mi-a plăcut foarte tare, l-aș revedea oricând.  Sau aș vedea serialul vieții, Sex and the city. E un serial care te face să te gandești la vacanță:)

Ultima carte pe care ai luat-o cu tine în vacanță este: Cartea feţelor. Revoluţia facebook în spațiul social a lui Alexandru Braduț Ulmanu. Sunt fascinată de social media, citesc tot ce îmi pica în mana din domeniul asta.

Ai tendința de a pune în bagaj prea multe… farduri. De regulă, în vacanța oamenii fac lucruri pe care nu le fac zi de zi. Mie îmi place să mă machiez. Da, știu. Sunt superficială:))

Concediul tău ideal este… cu omul iubit, undeva într-o destinație unde nu cunoști pe nimeni, nu știi limba, nu ai mai fost vreodată, nici tu, nici el. Ideea frumoasa e să îl descoperim împreună.

Ce ți-ar strica vacanța? O boala. Mi s-a întâmplat de câteva ori. Asta chiar strică totul.

Ce preferi la un hotel? Să fie…perfect:)) Îmi plac hotelurile spectaculoase cu multe stele, cu covoare groase și paturi gen divan. Îmi plac acele hoteluri care ating perfectiunea în servicii. Asta nu înseamnă ca nu pot sta la 2 stele dacă e super curat.

Ce apreciezi cel mai mult la partenerul de vacanță? Sa își lase ego-ul acasă, să fie flexibil și deschis la minte. Sunt producător de meserie și măcar în vacanța vreau să nu am desfașurătoare în față.

Care este cea mai mare extravaganță pe care ți-o permiți în concediu? Să las telefonul închis, să nu stau cu ochii pe net, să dorm mai mult.

Care este călătoria pe care ti-ar plăcea cel mai mult să o faci? Mi-ar plăcea Cuba foarte mult. 2 săptămâni în Cuba. Ăsta e visul meu.

Care este cea mai mare temere a ta când ești în străinătate? Bună întrebare. Nu m-am gândit niciodată la asta. Eu sunt genul care se aventureaza, am călătorit de multe ori și singură, nu am frici că vai sunt pericole la tot pasul.

Care este obiceiul pe care-l ai în vacanță și-l detești cel mai mult? Ca vrând nevrând, trasă de anturajul de vacanța, ajung să bat magazinele. Nu îmi place asta cu shoppingul și în vacanța trasă de mână de prietenele mele ajung prin magazine mai mult decât aș vrea.

Care este obiceiul pe care îl au alții în vacanță și-l detești cel mai mult? Oamenii care nu stiu ce vor să facă, nu sunt de acord cu deciziile de grup dar nici nu au alte idei, cei care intarzie, cei care vor să ne organizam doar cum voi ei.

Când călătorești, în ce situație ai minți? Aș spune ca sunt frantuzoaica. Ca să mă amuz. 🙂

Care a fost cea mai frumoasa vacanta a ta? Portugalia. De 3 ori. De 3 ori cea mai frumoasa. E țara în care aș vrea sa trăiesc. Sunt străzi întregi pe care le am în minte, gusturi, mirosul de ocean, vântul care bate cumva…

Care este lucrul fără de care nu pleci în călătorie? Zâmbetul, râsetele. Mintea deschisă.

Care este motto-ul tău atunci când călătorești? Never say never. E de zi cu zi, dar în vacanța se aplica mai mult. Dacă nu în vacanța sa încerci experiențe noi, atunci când?

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele