Corfu, Creta si Skyathos, in topul destinatiilor alese de romani vara aceasta

0
1839

În topul primelor cinci destinaţii preferate de români, vara aceasta, se află insulele greceşti Corfu, Creta şi Skyathos şi staţiunile Antalya şi Bodrum, potrivit unei analize a agenţiei de turism ABC Tours. 

O vacanţă în aceste insule costă de la 350 de euro pentru un hotel de trei stele şi se dublează la unul de cinci stele. 

„Preţurile desigur încep să scadă pentru plecările de după 20 august. Cele mai bune preţuri sunt anul acesta la pachetele pentru Corfu, Skyathos şi Creta. Pentru un pachet avion plus cazare de 7 nopţi la un hotel de 3 stele oferta începe de la 360 de euro de persoană. La pachetele pentru Skyathos şi Creta, preţurile variază între 350 şi 600 de euro, pentru 7 nopţi, hotel de 4 stele, desigur preţurile crescând consistent pentru hotelurile de 5 stele”, explică reprezentantul agenţiei de turism, Andrei Iaroscenco.

Un sejur în Antalya, care include transport cu avionul, transfer de la şi către aeroport, cazare în regim ultra all inclusive la un hotel de patru stele costă între 400 şi 650 de euro de persoană. Cei care doresc un pachet de lux pot plătic hiar şi 1.200 de euro de persoană.

În Bodrum, preţurile încep de la 560 euro de persoană la hotel de 4 stele şi ajung până la 760 de euro de persoană la hotelurile de 5 stele.

Ivisit.ro vă recomandă şi:

In premiera, Grecia surclaseaza Turcia la vacante de vara

Destinatia Grecia, crestere de 10% in 2014. Romanii prefera Halkidiki si Creta

Grecia 2014: Una dintre cele mai frumoase plaje din lume, inaccesibila turistilor pana la mijlocul lunii iulie

Grecia 2014: Atena si Santorini, cele mai populare destinatii turistice. Insula morilor de vant conduce si in topul celor mai scumpe destinatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele