World Travel Awards: Insula Corfu, cea mai buna destinatie din Europa pentru vacante la plaja

0
2864
insula Corfu, Grecia

Cea de-a 21 ediție a World Travel Awards și-a desemnat, sâmbătă seara, câștigătorii pentru Europa, în cadrul unei ceremonii organizate la Atena, în Grecia.  Premiile au fost decernate pe baza voturilor agenților de turism din lumea întreagă și au vizat întreaga industrie de profil, de la companii aeriene sau hoteluri și până la touroperatori și companii ce oferă servicii de consultanță în domeniul turismului.

În ceea ce privește turismul estival, Insula Corfu și-a adjudecat titlul de cea mai bună destinație europeană pentru plajă, în timp ce titlul de cel mai bun resort de pe litoral a fost câștigat de Pullman Timi Ama Sardegna, din Italia. La capitolul resorturi pentru familii cu copii, liderul de anul acesta este un complex din Turcia, Angel`s Peninsula.

Iar titlul de cea mai bună destinație insulară din Europa a fost decernat Insulelor Madeira, Portugalia. Și nu în ultimul rând, Porto Zante Villas, Zakynthos, Grecia, a primit marele premiu la categoriile cea mai bună vilă de lux de pe plajă și cel mai bun hotel cu plajă privată.

 Ivisit.ro va recomandă și:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele