Cele mai interesante parcuri de distracții din lume

0
2135

Parcurile de distracții nu sunt doar pentru copii, ci pot adevărate destinații și pentru adulții care vor să retrăiască copilăria sau să se bucure de adrenalină. Iată care sunt cele mai interesante parcuri de distracții din lume, potrivit TripAdvisor.

Locul 1: Universal’s Islands of Adventure

Localizare: Orlando, Florida

Parcul are 8 insule (zone) cu diverse tematici, însă este recunoscut atât pentru roller-coastere, cât și pentru zone cu tematică inspirată de filme. Harry Potter este, practic, lait-motivul parcului Universal’s Islands of Adventure, care atrage anual peste 8 milioane de vizitatori.

Prețuri intrare:

O zi/1 parc: 115 dolari/persoană

O zi/toate parcurile: 170 dolari/persoană

3 zile: 225 dolari/persoană

Locul 2: Magic Kingdom Park

Magic Kingdom Park, aflat tot în Orlando, Florida, are patru parcuri în care copiii și părinții descoperă lumea magică a personajelor Disney. Parcul reușește să surprindă vizitatorii cu entuziasmul din poveștile Disney și cu activități și evenimente distractive care îl pun în scenă pe Mickey Mouse, Ariel, Cenușăreasa și alți prinți și prințese care fac parte din lumea colorată a copilăriei.

Preț intrare: de la 100 euro/zi (se aplică discouturi în funcție de numărul de persoane și numărul de zile de vizitare)

Locul 3: Le Puy de Fou

Aflat în Les Epesses, în vestul Franței, în apropiere de Nantes, Le Puy de Fou este un parc tematic istoric, cunoscut pentru spectacolele pe care le are în program. În cadrul celor 26 de spectacole diferite, vizitatorii trec practic prin mai multe secole diferite, descoperind trecutul într-un mod distractiv și impresionant.

Prețuri intrare: 35 euro/persoană

Tu în care parc tematic ai vrea să mergi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele