Ce vor femeile (a se citi Elena Ciric)? Parteneri de vacanta cu pantofi comozi

0
1990

Este blogger? Este om de marketing? Este om de social media? Este Superman…Glumesc, însă am zis să păstrez nota veselă a Elenei Cîrîc, cunoscută în blogosfera românească pentru nenumărate proiecte pe care le-a realizat (și are doar 25 de ani!). Scrie mult despre călătorii, vizitează tot ce se poate (când se poate) și e lipită cu super glue de aparatul de fotografiat.

 

Filmul pe care speri să-l vezi în avion este:  cred că am vazut un singur film în avion, de obicei îmi ocup altfel timpul respectiv. Totusi, aș putea privi orice film din lunga mea lista de filme de văzut.

Ultima carte pe care ai luat-o cu tine în vacanță este: “Căpitanii nisipurilor”, de Jorge Amado.

Ai tendința de a pune în bagaj prea multe… haine, fiindcă foarte rar îmi fac bagajul în tihnă; deci trec peste etapa de planificare, în care mă întreb care-s concret hainele de care voi avea nevoie, raportat la numărul de zile și temperatură.

Concediul tău ideal este… cu iubitul sau cu un număr restrâns de prieteni, într-un loc nou pe care să-l descoperim împreună.

Ce ți-ar strica vacanța? O rudă bolnavă. Anul trecut când am plecat două luni de zile în Brazilia mă gândeam că singurul lucru nasol care s-ar putea întampla ar fi moartea bunicii, pe care o știam bolnavă încă de când am plecat. Din fericire, bunica trăiește. 

Ce preferi la un hotel? Să fie situat central. Prefer oricând proximitatea în defavoarea unor condiții mai bune, la același preț. ​Sigur, dacă merg la mare, o cameră cu vedere spre plajă nu sună rău deloc.

Ce apreciezi cel mai mult la partenerul de vacanță? Să fie dornic de a experimenta, ca mine. Și deschis la minte. Și cu pantofi comozi. ​

Care este cea mai mare extravaganță pe care ți-o permiți în concediu? Să fiu eu, cu adevarat. Să urlu pe stradă, dacă așa am chef. Să nu-mi fie teamă că mă va recunoaște cineva. 🙂

Care este călătoria pe care ti-ar plăcea cel mai mult să o faci?  Un tur de forță prin America Latină, începând cu Argentina, Uruguay, Chile, Peru, Ecuador, Columbia, Venezuela și terminând cu Brazilia, cu o săptămâna de lenevit pe o plajă din Bahia sau ​Fortaleza.

Care este cea mai mare temere a ta când ești în străinătate? Sunt suficient de nebună ca să mă aventurez în locuri noi fără să mă gândesc prea mult la ce mi se va întâmpla.

Care este obiceiul pe care-l ai în vacanță și-l detești cel mai mult? Uneori ajung să fac mai întâi o fotografie, și abia apoi să mă bucur de locul respectiv. Și asta mă enervează. Dar cumva îi găsesc o scuză: natura jobului 🙂

Care este obiceiul pe care îl au alții în vacanță și-l detești cel mai mult? Întîrziatul, dacă e vorba de oamenii dintr-un grup organizat.

Când călătorești, în ce situație ai minți? Dacă aș simți că cineva vrea să profite de mine.

Care a fost cea mai frumoasa vacanta a ta? Probabil cele două luni de zile în care am plecat singură în Brazilia, purtată de vânt, de muzică, de întâmplări şi oamenii pe care i-am cunoscut pe drum.

Care este lucrul fără de care nu pleci în călătorie? Buna-dispoziție 🙂 Acum serios, în ultimii ani foarte rar am plecat într-o călătorie fără laptop/tableta.

Care este motto-ul tău atunci când călătorești? Wherever you go, go with all your heart. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele