BLACK FRIDAY 2014. Reducerile pregatite de agentiile de turism pentru Vinerea Neagra variaza intre 30 si 500 de euro

0
1940
Black Friday 2014. Oferte promotionale de la agentiile de turism

În ultimii ani, conceptul Black Friday, cu o tradiție bine stabilită în țările occidentale, s-a extins extraordinar de mult și în România, și vizează nu doar bunurile de consum, ci și zona de servicii. Așa cum era de așteptat, agențiile de turism din România au prins din zbor ideea și, de vreo doi-trei ani, pregătesc vacanțe la prețuri promoționale pe care le scot la vânzare în Vinerea Neagră, echivalentul românesc al celebrului Black Friday.

Dacă ați ratat ofertele la preț redus din cadrul Târgului de Turism al României, organizat la începutul lunii noiembrie, mâine aveți ocazia de a găsi adevărate chilipiruri pe paginile web ale agențiilor de turism din România. Marii touroperatori și-au pus deja în mișcare echipele de marketing și au anunțat, fie pe site-urile proprii, fie prin comunicate de presă, că Black Friday 2014 va fi aduce, mâine, vacanțe la prețuri de nerefuzat.

 Oferte Black Friday 2014 Happy Tour

Grupul Happy Tour le-a pregătit turiștilor oferte promoționale Black Friday pentru pachete de Crăciun și Revelion 2015, sejururi estivale 2015, city break-uri sau vacanțe la shopping în Emiratele Arabe Unite. În Vinerea Neagră, Happy Tour oferă vacanțe în Europa, de la 252 de euro, până la un sejur de Revelion 2015 în Maldive, la 3.426 de euro.

„Cele mai căutate destinații de Black Friday au fost Revelioanele, city break-urile, dar și charterele următorului sezon estival care beneficiază de discounturile cele mai mari. Valoarea medie a pachetului achiziționat s-a ridicat la 500 de euro de persoană. Ne așteptăm ca și anul acesta trendul să se păstreze”, explică Mădălin Măncilă, director de marketing Happy Tour Group.

 Oferte Black Friday 2014 Christian Tour

Touroperatorul Christian Tour și-a informat clienții, prin newslettere și un banner special postat pe pagina sa, că ofertele Black Friday 2014 încep din această noapte, de la ora 0.00, și că reducerile la pachetele turistice sunt de până la 80%. Cei care doresc să fie siguri că nu vor rata pachetele promoționale își pot lăsa datele de contact și detalii despre destinațiile preferate, iar reprezentanții agenției promit că îi vor contacta telefonic pentru a le prezenta oferta de Black Friday 2014.

Oferte Black Friday 2014 Paralela 45

Pachete promoționale de Black Friday 2014 a pregătit și agenția Paralela 45, care anunță pe pagina sa web că ofertele reduse cu până la 50% sunt valabile de astăzi și până luni, 1 decembrie. Spre exemplu, pentru pachetele de Revelion 2015, reducerile de Black Friday 2014 variază între 30 și 300 de euro. Iar dacă doriți un sejur cu charterul pentru vara 2015, ofertele de Black Friday sunt la tarife cu 25 – 45% mai mici.

Oferte Black Friday 2014 Perfect Tour

Agenția Perfect Tour se laudă, pe pagina sa web, că a pregătit, de Black Friday, shock oferte, la prețuri imbatabile, recomandându-le turiștilor să completeze un formular pentru a se asigura că vor beneficia de tarifele reduse practicate între 28 și 30 noiembrie.

Oferte Black Friday 2014 Eurolines

Principalul touroperator pe transporturi turistice, Eurolines, oferă bilete la tarife cu 50% mai mici pentru toate destinațiile proprii. Oferta Black Friday, valabilă până pe 30 noiembrie, pune la bătaie până la 5.000 de bilete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele