Balul Vienez de la Bucuresti, ajuns la a 10 zecea editie

0
1285
foto: viva.ro

Sâmbătă, 7 martie, va avea loc la Palatul Parlamentului ediţia aniversară a Balului Vienez by JW Marriott, unul dintre cele mai frumoase şi elegante evenimente de peste an. Evenimentul se înscrie în buna tradiţie a balurilor vieneze şi este organizat sub înaltele auspicii ale Primăriei Vienei şi ale Ambasadei Austriei la Bucureşti, având drept beneficiari organizaţiile de caritate United Way România şi SOS Satele Copiilor.

Programul artistic al serii de gală este deschis de Schönbrunn Festival Orchestra şi va fi completat de momente artistice de excepţie interpretate de: Horia Brenciu şi HB orchestra, soprana Theresa Krügl şi baritonul Christoph Filler, alături de momente de dans susţinute de către copiii de la şcoala de balet a Operei Naţionale Bucureşti, de elevii şcolii de dans Pas în Doi, dar şi apariţii speciale, precum cea a lui Răzvan Mazilu.

Cel mai impresionant moment va fi fara îndoială tradiţionala defilare a celor 80 de debutanţi, cu atât mai mult cu cât, în acest an, tinerele vor purta rochii semnate Lena Criveanu. Rochiile albe, fluide, au fost concepute ca o punte de legătură între eleganţa rochiilor lui Elisabeth a Austriei (Sisi) şi simplitatea şi prospeţimea celor ce îşi fac debutul în societate. Un alt moment tradiţional care se respectă fără greş, este acela în care Maestrul de Ceremonii al Balului, Martin Grund, îi invită pe oaspeti la cadril şi coordonează dansul.

Meniul pregătit de echipa food&beverage a JW Marriott, coordonată de Executive Chef, Nicolae Lică, este inspirat de produse şi ingrediente tradiţionale austriece precum alpenlachs, serviettenknödel, ficat de gâscă, dovleac, rădăcinoase, ciuperci de pădure şi popularul măr.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele