Aeroportul Changi, din Singapore, desemnat cel mai bun aeroport din lume pentru al 18 an consecutiv

0
2582

Portalul de turism Sleeping in Ariports și-a anunțat, potrivit CNN, topurile privind cele mai bune și cele mai proaste aeroporturi din lume. Clasamentele sunt întocmite pe baza unui sondaj realizat în rândul utilizatorilor, pe baza a patru criterii importante: confort, faciltăți, curățeni și serviciile oferite clienților.

Astfel, pentru al 18-lea an consecutiv, Aeroportul Changi, din Singapore, și-a adjudecat titlul de cel mai bun aeroport din lume. Dotat cu SPA, piscină, sală de gimnastică, un tobogan cât o clădire cu patru etaje și săli de cinema, aeroportul poate fi considerat o atracție turistică în sine.

Celelalte poziții din top 5 sunt ocupate, în ordine, de aeroportul Incheon, din Seul, aeroportul din Helsinki, cel din Munchen și Aeroportul Internațional din Vancouver.

Cel mai prost aeroport din lume în 2014

După ce, timp de trei ani la rând, a deținut titlul de cel mai prost aeroport din lume, aeroportul Ninoy Aquino, din Manila, Filipine, a scăpat anul acesta de rușinoasa distincție. Titlul din 2014 i-a revenit Aeroportului Benazir Bhutto, din Islamabad, Pakistan.

Pe locul doi s-a clasat aglomeratul aeroport Regele Abdulaziz din Jeddah, Arabia Saudită, în timp ce locul trei i-a revenit Aeroportului Tribhuvan, din Katmandu, Nepal. Pe locurile patru și cinci s-au clasat Aeroportul Ninoy din Manila, Filipine și Aeroportul din Tașkent, Uzbekistan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele