The Land of Legends, magnet pentru turiștii din Antalya vara aceasta

0
8443

A fost primul sezon întreg de funcționare pentru The Land of Legends Theme Park din Antalya, cel mai mare parc de distracții din Turcia, o investiție Rixos Hotels, care a atras între 10.000 și 15.000 de vizitatori pe zi, cei mai mulți fiind ruși, turci, arabi, dar și români. Mai mulți hotelieri din Antalya au oferit oaspeților lor români o zi de distracție în parcul tematic, o excursie care pentru alți vizitatori ai parcului costă aproximativ 40 de dolari.

 Parcul este un magnet pentru copii, dar și pentru părinți. Adrenalina turcească e dată de un roller coaster care te coboară de la 43 de metri cu o viteză de 85 km/oră , de toboganele abrupte sau încolăcite, de capsulele care te catapultează cu o viteză amețitoare, de raftingul de pe râul artificial, de cascade, tuneluri cu personaje înficoșătoare ori cinema-ul 5D, cu efecte speciale care te transpun în film.

 

Pentru copii, delfinii, morsa, pinguinii fac un spectacol de neuitat din interacțiunea lor cu publicul în WFK Stadium, amfiteatrul unde se organizează gratuit spectacole. Pinguinii pitici aduși din America de Sud defilează prin fața turiștilor pentru a-i amuza, în timp de tigrul bengalez, despre care proprietarii parcului spun că nu suportă concurența, se lasă fotografiat mai rar. În Animals World, pentru sporkelling, îmbrațișatul, sărutul și dansul cu delfinii plătești 80 de dolari, pentru înot cu delfinii, înot cu rechinii și scufundarea în piscina cu pești plătești 255 de dolari.

O zi petrecută în parcul tematic poate costa o familie cu doi copii cât tariful mediu plătit pentru o cameră timp de două nopți la Rixos Hotels, adică o mie de dolari. În mod evident, nu toți vizitatorii vor să înoate cu delfinii, deși filmulețele și fotografiile primite după această distracție ar deveni virale în social media.

În parcul tematic poți să faci și plajă, și baie. Mai multe plaje artificiale au fost menajate în interior, iar piscinele sunt la discreție, de la infinity pool la cele cu valuri și cascade.

The Land of Legends nu înseamnă numai parcul de distracții. Pe suprafața de 639 de mii de metri pătrați a proprietății găsești o galerie comercială care găzduiește braduri renumite. Este amplasată de-a lungul unui canal venețian, alături de cafenele și restaurante, zona unde au loc concerte și festivaluri la care seara sunt așteptați turiști din Antalya.

Kingdom, un hotel de cinci stele cu 401 camere decorate pentru copii, după un concept unic în Antalya, are în galeriile sale alte atracții: oglinzi care deformează, ecrane pe care se plimbă unicorni care te imită. Dacă vrei să locuiești în el, cazarea cu demipensiune începe de la 200 de dolari pe noapte, în luna mai.

The Land of Legends, o investiție de peste un miliard de euro până în prezent, va oferi anul viitor și alte distracții vizitatorilor. Vara aceasta se lucrează la amenajarea castelului din incintă, un loc special pentru activități de familie, și mai multe activități de divertisment le sunt pregătite turiștilor, astfel încât, fie că aleg să locuiască la Kingdom sau doar să petreacă o zi aici, The Land of Legends să ofere tuturor experiențe unice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele