Ryanair va percepe taxa pentru al doilea bagaj de mana

1
9862

Ryanair isi schimba politica in privinta bagajelor de mana si nu va mai permite pasagerilor accesul in cabina cu doua bagaje, incepand cu 1 Noiembrie 2017.

Noua regula va permite pasagerilor accesul in cabina doar cu un bagaj mic de mana, dar, in acelas timp, pretul pentru un bagaj de cala va scadea, de la aproximativ 41 de dolari, la aproximativ 30 de dolari.

Reprezentantii Ryanair au declarat pentru The Irish Times ca, noua regula se impune pentru ca „prea multi clienti au ‘abuzat’ de regula veche și din acest motiv, nu era suficient spațiu pentru toate bagajele de mana in compartimentul de deasupra capului, ceea ce provoca adesea, întârzieri la îmbarcare / zbor „.

Compania spera ca noile reguli sa incurajeze mai multi pasageri sa-si trimita bagajele la cala si astfel sa se reduca substantial numarul pasagerilor care se prezinta la imbarcare cu doua bagaje.

Pasagerilor prioritari li se permite in continuare accesul cu doua bagaje in cabina.

Conform The Irish Times, reducerea taxei pe bagajul de cala, va costa compania 50 de milioane de Euro pe an.

„Noi credem ca, pretul mai mic pentru bagaje mai mari, va face ca, din ce in ce mai multi pasageri, sa-si trimita bagajele la cala”, a declarat  pentru The Irish Times, purtatorul de cuvant al Ryanair, Kenny Jacobs.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele