Doi tineri din Romania s-au inscris in cursa pentru participarea la Fjällräven Polar, o expeditie cu sanii trase de caini prin Scandinavia

0
4424
Adrian si Ioana concureaza pentru un loc in cadrul expeditiei Fjällräven Polar

Ioana Negruț, o tânără din Oradea, și Adrian Bostan, din București, s-au înscris în competiția online lansată de  Fjällräven Polar pentru desemnarea participanților la expediția de sănii trase de câini ce va avea loc în tundra artică, pe o distanță de aproximativ 300 de kilometri. Fjällräven Polar este un eveniment ce le oferă ocazia oamenilor obișnuiți să descopere frumusețile zonei artice, aceștia urmând să conducă o sanie trasă de câini din Signaldalen, Norvegia și până în pădurile din jurul Jukkasjärvi,regiunea suedeză a Laponiei.

Pentru a-și câștiga un loc în cadrul expediției, cei doi români trebuie să strângă cât mai multe voturi online, pe site-ul competiției. Votul se va încheia pe 12 decembrie, iar pentru a fi acceptați în rândul participanților la Fjällräven Polar, Ioana sau Adrian trebuie să strângă cel mai mare număr de voturi din partea tuturor vizitatorilor din categoria Other countries, în care este inclusă România.

Cine este Ioana Negruț

Candidatura Ioanei a primit peste 1.250 de voturi, fiind în prezent pe locul 9 la secțiunea Other countries. „Moș Nicolae mi-a adus 1014 de voturi și odată cu ele, locul 9 din 177! Mă simt privilegiată să am parte de atâta susținere și încurajări din partea prietenilor, dar și a sute de oameni pe care nu îi cunosc personal. Vă mulțumesc!”, a scris Ioana pe contul său de Facebook pe 6 decembrie.

În descrierea pe care a trebuit să o posteze în cadrul aplicației la expediția Fjällräven Polar, Ioana spune că este o fire aventuroasă și rebelă, care iubește natura și picnicurile iarna.

„Fjällräven Polar înseamnă aventura vieții mele și ocazia de a-mi exprima respectul pentru animale și natură. Vreau să particip la expediție pentru că, la final, aș avea o poveste minunată de împărtășit și ocazia de a cunoaște oameni speciali. Dar și pentru că vreau să văd cum e să îți savurezi ceaiul de dimineață la Cercul Polar”, mai spune Ioana în prezentarea de pe site-ul expediției.

Ioana Negrut ar putea fi singura romanca participanta la expeditia  Fjällräven Polar
Ioana Negrut ar putea fi singura romanca participanta la expeditia Fjällräven Polar

De la HR la Cercul Polar

Adrian Bostan, în vârstă de 38 de ani, este din București, iar jobul său de zi cu zi este de HR Manager la o firmă de consultanță. „Iubesc natura și frumusețea ei. Vreau să particip la Fjällräven Polar pentru că sunt un om obișnuit care ar avea astfel ocazia unică de a face ceva ieșit din comun”, explică Adrian pe site-ul competiției. El a strâns până în prezent 2.985 de voturi și se află pe locul șase la categoria Other Countries.

Adrian Bostan cursa Fjällräven Polar
Adrian Bostan vrea sa participe la expeditia Fjällräven Polar

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele