Experienta zborului de 23.000 de dolari de la Singapore Airlines

0
1654

Cât ați plătit cel mai mult pe un bilet de avion? O sută de dolari, două sute, cinci sute, poate o mie de dolari? Ați da 23.000 de dolari doar pentru a dormi ca un pașă, într-un pat matrimonial, la bordul unui super avion, A380? Poate că da, dacă bugetul v-ar permite. Însă, clasa ”suite”, disponibilă în prezent doar la Singapore Airlines, are deja clienți care plătesc cât pentru o garsonieră într-un cartier mărginaș al Bucureștiului, pentru un zbor ”experiență unică” Singapore- New York.

În 2008, Singapore Airlines a introdus ”Suites Class”, cea mai luxoasă categorie de zbor disponibilă pe aeronavele comerciale. Segmentul a fost creat exclusiv pentru avioanele Airbus A380 și depășește deja standardul unui first class la orice companie aeriană. Cabina privată este un concept realizat de către  designeru francez cunoscut pentru activitatea sa pe segmentul iacht-urilor de lux, Jean Jaques Coste.

”Necessaire-ul” pe care pasagerul îl primește este plin de produse Salvatore Ferragamo, iar păturile, pijamalele, pernele poartă semnătura Givenchy.

Despre experiența la suites class, citiți pe blogul lui Derek Low.

baie zbor avion 4 avion 3 avion 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele