Dubai vrea să deschidă plaje doar pentru familii sau femei total acoperite

0
6132

Deși este una dintre cele mai moderne destinații mulsulmane, Dubai vrea să deschidă plaje speciale pentru familii și femei, cu obligația ca acestea din urmă să se acopere integral, scrie presa locală.

Decizia poate părea surprinzătoare în condițiile în care Dubai are de mult timp plaje publice sau private în care femeile pot apărea în costum de baie standard, format din două piese sau întreg, fără să fie nevoie să se acopere.

Totuși, autoritățile locale vor să deschidă aceste plaje speciale după ce nenumărate femei au fost abordate sau fotografiate de bărbați pe plajele publice. Astfel, autoritățile consideră că este necesară o zonă de plajă protejată, în care să nu mai aibă acces decât bărbații care vin cu familia sau femeile neînsoțite, dar obligatoriu acoperite din cap până în picioare.

De ce merită să vizitezi Dubai

Însă noua decizie nu trebuie să te descurajeze să vizitezi Dubai. Emiratul este unul dintre cele mai moderne zone musulmane și sigure locuri din lume. De altfel, reguli stricte nu prea există în Dubai, inclusiv ținutul de mână este trecut cu vederea.

Să mergi în Dubai înseamnă să călătorești un pic în viitor. Măcar o dată în viață merită să descoperi un oraș construit de la zero în mijlocul deșertului și să te minunezi de toată infrastructura spectaculoasă pe care o vei vedea. Nu mai zic de zgârie-nori și de opulența de pe stradă. În plus, Dubai este o destinație ideală pentru un sejur la plajă în timpul iernii, are o mulțime de atracții turistice și este o destinație accesibilă ca preț.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele