Cu trenul de la Londra la Amsterdam, in 3 ore si 41 de minute si doar 40 de euro

Eurostar deschide cursa Londra-Amsterdam

1
4273
Tren Eurostar

Eurostar inaugureaza o ruta noua, operata de 2 trenuri de mare viteza pe zi, din statia Sf. Pancras, centrul Londrei, pana in centrul orasului Amsterdam. Calatoria dureaza 3 ore si 41 de minute dintr-un oras in celalalt. Trenul va opri si la Rotterdam.

In timpul saptamanii, trenurile sunt programte sa plece de la Londra de doua ori pe zi, la 8.31 si 17.31, in timp ce sambata si duminica doar o singura data, la 8.31 si respectiv 17.31.

Trenul circula fara oprire de la Londra la Bruxelles, opreste la Rotterdam si isi incheie calatoria chiar in centrul capitatei olandeze, Amsterdam.

Statia Sf. Pancras, Londra

Din cauza birocratiei insa, la intoarcere, calatorii sunt nevoiti sa schimbe trenul la Bruxelles. Inainte sa urce la bordul trenului Eurostar cu destinatia Londra, ei trebuie sa calatoreasca cu un tren Thalys catre statia Buxelles-Midi pentru a efectua controlul de securitate.

Reprezentantii Eurostar au declarat, citati de ziarul The Sun, ca: „Guvernele britanic si olandez lucreaza asiduu pentru a gasi o cale legala pentru ca verificarea pasapoartelor sa se poata face inainte de iesirea din Olanda”.

Gara centrala, Amsterdam

Se presupune ca introducerea noilor trenuri vor lovi puternic companiile aviatice low-cost care opereaza zboruri pe ruta Londra-Amsterdam.

Pretul biletelor porneste de la doar 35 de Lire (aproximativ 40 de euro), iar pasagerii pot face economii avand in vedere ca trenurile pleaca si ajung direct in centrul celor doua capitale.

Cei ce voi calatori cu aceste trenuri, indiferent de clasa la care o fac, vor benficia de wi-fi gratuit pe tot drumul.

Biletele se vor putea cumpara incepand din 20 Februarie, de pe siteul Eurostar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele