Am relansat iVisit.ro, unde vei găsi tot ce trebuie să știi despre călătoriile tale. Altfel

Relansare iVisit.ro

11
2588

iVisit.ro, site-ul tău de încredere cu informații din industria turismului, te așteaptă să îl descoperi cu un nou concept editorial și cu o nouă interfață, mai dinamică, interactivă și prietenoasă.

Când vrei să știi totul despre călătorii, să ai informații esențiale din turism, iVisit.ro are răspunsul la întrebările și curiozitățile tale. Prin noul concept editorial, iVisit.ro aduce noutăți, impresii despre destinațiile pe care dorești să le vezi, tips&tricks despre călătorii, review-uri pentru hoteluri, materiale în care îți împărțășim impresiile și experiențele noastre din călătorii,  știri interne și externe importante pe care orice turist trebuie să le știe și interviuri cu oameni-cheie din industria turismului.

iVisit devine cea mai apropiată „destinație” în care găsești informațiile necesare. Într-un alt fel decât ești obișnuit.

Pentru a fi și mai mulțumit de iVisit.ro, te încurajăm să ne lași, printr-un comentariu la acest articol, părerile și sugestiile tale și să ne spui ce subiecte ai dori să citești pe site.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele