2 mai, zi libera pentru bugetari, la solicitarea asociatiilor de promovare turistica

0
870

Asociaţia Litoral – Delta Dunării deschide în forţă sezonul estival 2014, cu evenimente ce se vor desfăşura  pe 1 Mai simultan, în toate staţiunile de pe litoral, cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Ziua de 1 Mai va debuta cu tradiţionala paradă organizată de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, pe întreg litoralul, de la sud la nord (Mangalia – Eforie – Constanţa – Mamaia – Năvodari), formată din autobuze etajate, maşini de epocă şi de raliu, motociclete, maşini off-road.

Pe plajele din Năvodari, Mamaia, Costineşti, Neptun/Mangalia şi în Parcul Primăriei din Eforie Sud vor avea loc jocuri tradiţionale în aer liber (volei, badminton, jocuri marinăreşti, ştafete), urmate de spectacole organizate pe scenele special amenajate în apropierea plajelor din aceste staţiuni.

Corina  Martin,  preşedintele  Asociaţiei  Litoral – Delta  Dunării spune că decizia Guvernului de a declara liberă ziua de 2 mai are „un aport direct pentru turismul românesc”.

„Aşa cum spune traditia, litoralul românesc este destinaţia <vedetă> pentru petrecerea minivacanţei de 1 Mai, în primul rând pentru tinerii amatori de distractii şi cluburi, dar şi  pentru celelalte categorii de turişti, având în vedere că şi anul acesta vom deschide sezonul printr-o mini-vacanţă”, a declarat Corina Martin.

Ziua de 1 Mai se va încheia cu jocuri spectaculoase de artificii şi lansări de lampioane în toate staţiunile, iar pe plaja din Mamaia va fi lansat filmul pentru promovarea staţiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele