SriLankan Airlines, cel mai nou membru al One World

0
648

De la 1 mai, SriLankan Airlines este cel mai nou membru al  One World, pasagerii companiei putându-se bucura de acum încolo de serviciile alianței aeriene. Operatorul devine primul din Asia de Sud care se alătură unei alianțe aeriene globale și, în același timp, completează cel mai mare program de expansiune al One World de la lansarea acesteia, în urmă cu 15 ani.

Astfel, de la 1 mai, compania națională a Sri Lankei va zbura alături de cei mai mari operatori din lume. Ca să vă faceți o idee în ce familie intră , nominalizăm câțiva transportatori aerieni de top, parte a One World: British Airwyas, Iberia, Finnair, airberlin (din Europa), Qantas, Japan Airlines (Asia-Pacific), Qatar Airways (Orientul Mijlociu), American Airlines (Statele Unite) și TAM Airlines (America de Sud).

Primul zbor One World va fi de la Colombo la hub-ul din Kuala Lumpur al partenerului de alianță Malaysia Airlines, cursă ce va decola dimineața, la  7:45.

Integrarea SriLankan Airlines va aduce rețelei de rute a alianței 2 noi destinați, Hambantota (SriLanka) și Tiruchirapalli (India). Colombo va deveni noul hub al One World în zonă. De asemenea, de acum înainte, One World deservește aproape 1.000 de aeroporturi din 150 de țări, având 14.250 de decolări pe zi. În ceea ce privește pasagerii, operatorii alianței transportă mai bine de jumătate de miliard de persoane pe an, cu o flotă mixtă ce numără peste 3.300 de aeronave. La capitolul bani, veniturile anuale ale alianței vor depăși 140 de miliarde de dolari. Integrarea SriLankan Airlines crește numărul lounge-urilor din aeroporturi la 600, multe dintre ele fiind clasificate printre cele mai bune din lume.

Avantajele pentru pasageri

Toți cei 300.000 de posesori ai cardului de loialitate Fly SmiLes,  oferit de SriLankan, vor beneficia de privilegiile membrilor One World, inclusiv acumularea de puncte și transformarea lor în bilete de avion pe cursele operate de parteneri. Mai mult, cadou de la operator, în perioada 15 mai -30 iunie vor primi dublul punctelor acumulate pe un zbor în mod normal. De asemenea, călătoria cu SriLankan le aduce celor 180 de milioane de membri ale One World mile pe cardurile de fidelitate

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele