Royal Caribbean isi lanseaza cea mai noua nava cu o croaziera pe ruta SUA – China

0
1765
Royal Caribbean

Cea mai nouă navă a companiei Royal Caribbean, „Quantum of the Seas”, va fi lansată cu o croazieră epică, de 53 de zile, din SUA și până în China. Voiajul va începe pe 2 mai 2015, din zona New York, și va traversa Oceanul Atlantic până în Marea Mediterană, de unde va ajunge, prin Canalul Suez, în Golful Persic. Itinerariul navei de croazieră va continua apoi spre Oceanul Indian și Asia.

Cei 4.180 de pasageri ce se vor afla la bordul vasului de croazieră vor vizita peste 20 de porturi, printre care amintim Barcelona, Dubai, Singapore și Hong Kong.

Dar cel mai spectaculos element pe care-l va cuprinde noua navă de croazieră este „Steaua Nordului”, o capsulă din sticlă inspirată din celebra roată London Eye, din marea Britanie. Pasagerii temerari (maximum 13 odată) vor avea parte de o panoramă 360 de grade la aproape 100 de metri deasupra oceanului.

Royal Caribbean le va pune la dispoziția  turiștilor și alte facilități incluse în tariful croazierei, cum ar fi accesul la The Sea-Plex, cel mai mare complex sportiv și de divertisment, unde se vor putea plimba cu mașinuțele sau vor putea experimenta simulări de skydiving și surfing.

La bordul navei cu o lungime de aproape 350 de metri și 16 punți vor fi amenajate și restaurante italiene, dar și cabine interconectate pentru familii sau de tipul studio pentru călătorii singuri.

Royal Caribbean
Royal Caribbean

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele