Muzeul National de Arta al Romaniei organizeaza vizite ghidate in spatiile istorice ale Palatului Regal

0
2625
Palatul Regal Foto: www.mnar.arts.ro

Muzeul Național de Artă al României a pregătit, pentru acest weekend, un program special de vizite ghidate în spațiile istorice din corpul central al Palatului Regal.

Tururile includ Sufrageria Regală, Sala Tronului și Scara Voievozilor și vor fi organizate, sâmbătă și duminică, de la 11.30, 14.00 și 16.30. Vizitatorii nu trebuie să se programeze în prealabil, dar sunt sfătuiți să se prezinte cu 30 de minute înainte de ora începerii turului la casa de bilete de la parterul Galeriei Naționale.

Potrivit reprezentanților muzeului, va putea fi vizitată și expoziția „Fragmente de memorie – Portrete Regale. Palatul Regal”, prin care se încearcă reconstituirea unor momente din istoria familiei regale. Astfel, în anexa Sălii Tronului și cea a Sufrageriei Regale, vizitatorii vor putea admira fotografii de epocă, planuri ale clădirii, piese de mobilier, obiecte ce au aparținut familiei regale sau portrete ale acestora.

Tururi virtuale

În 2013, Muzeul Național de Artă al României a fost vizitat de 90.700 de persoane, iar anul acesta conducerea muzeului a lansat tururile virtuale gratuite.

Iar recenziile favorabile postate de către vizitatori pe tripadvisor.com, i-au adus muzeului certificatul de excelență TripAdvisor 2014.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele