Hotel Epoque estimeaza o crestere de 18% a cifrei de afaceri si dublarea veniturilor pe segmentul MICE in 2014

0
900

Hotel Epoque, clasificat la 5 stele, anunță o creștere de 52% a cifrei de afaceri în primul trimestru al anului 2014, raportând venituri de aproximativ 423.000 euro, față de 279.000 euro în perioada similară a anului trecut. Rezultatele se datorează creșterii veniturilor din cazare (+40%) și a celor rezultate din segmentul MICE (meetings, incentives, conferences, events), cu peste 250%.

La finalul anului trecut, hotelul din inima Bucureștiului (zona Cișmigiu) a înregistrat o cifră de afaceri de 1,68 milioane de euro, în creștere cu 17% față de anul precedent. Gradul mediu de ocupare a fost de 67%, față de doar 50% în 2012. Mai mult, rezultatul plasează rata de ocupare peste 11% media pieței din București, estimată în 2013 la 56% (STR Global Report).

Epoque este un boutique hotel care reunește toate atributele unei experiențe de lux, cazare, gastronomie și spa, și prima unitate din categoria de cinci stele care pune la dispoziția oaspeților spații de cazare ample, exclusiv de tip apartament. Urmare a investiției de 500.000 euro realizate în anul 2013 în propriul centru de evenimente, Epoque a devenit o destinație de cinci stele completă, Epoque Events Gallery întregind paleta de servicii boutique de business și leisure prin facilitățile premium oferite în organizarea evenimentelor private.

Hotel Epoque estimează venituri de 2 milioane de euro în 2014 și o creștere de 18% a cifrei de afaceri față de anul 2013. Performanțele financiare vor reflecta exploatarea investiției în Epoque Events Gallery, care va duce la dublarea veniturilor pe segmentul MICE, precum și creșterea veniturilor din cazare, estimată la 6%, datorită consolidării portofoliului corporate și dezvoltării constante a segmentului de leisure.

“Odată cu finalizarea infrastructurii de MICE și F&B (food & beverage), suntem încântați să confirmăm faptul că Epoque poate acum să valorifice la maximum atributele care îl fac singular și memorabil în peisajul ospitalității românești : serviciile integrate de tip boutique, al căror grad de personalizare conferă unicitate fiecărei experiențe petrecute la Epoque, și experiență de lux completă, prin îmbinarea tuturor componentelor într-un tot unitar : cazare, spa, gastronomie și event management”, spune Diana Popescu, Owner& CEO Epoque și L’Atelier, l’art culinaire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele