Happy Tour si Prestige Tours International se muta in casa noua

0
1820

De la începutul lunii martie, agenția de turism Happy Tour – FCm Travel Solutions și turoperatorul Prestige Tours International au un sediu nou, mai luminos, mai spațios și mai primitor pentru echipele care au perspective de a se mări începând cu această primăvară. Polona 68 Business Center, noua casă a agențiilor de turism, este situată convenabil în centrul Burestiului, la mică distanță de Piața Romană și de Piața Victoriei. Începând cu data de 2 martie, noul sediul al agențiilor este deschis clienților și partenerilor.

polona

Companiile Happy Tour și Prestige Tours International vor ocupa etajul 4 al Polona 68 Business Center. Cele două agenții de turism de top, parte a Happy Tour Group, sunt în plină expansiune și au în plan crearea unor noi locuri de muncă în viitorul apropiat. Strategia pe termen lung a companiilor implică atât creșterea afacerii, cât și a numărului angajaților.

”Vechiul sediul din cadrul Metropolis Center a devenit neîncăpător pentru noi așa că am decis să păstrăm în continuare o locație centrală, dar în același timp să optăm pentru o soluție mult mai bine adaptată din punct de vedere al spațiului nu doar nevoilor noastre actuale ci și celor viitoare, având în vedere că afacerea urmează un trend ascendent. Prin urmare, noul sediu, Polonă 68 Business Center se află tot în centrul Bucureștiului și este localizat în apropierea celor mai importante puncte din oraș, cu acces facil la toate mijloacele de transport, dar asigura condiții mai bune de lucru și spatiu suficient dezvoltarii ulterioare a companiilor”, susține Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group.

Spațiul de birouri a fost amenajat modern și eficient în așa fel încât angajații și vizitatorii să aibă la dispoziție un mediu de lucru confortabil. Întregul concept al noului spatiu de care se bucură angajații Happy Tour și Prestige Tours International pune accent pe transparență, confort și funcționalitate.

Vizitatorii sunt așteptați la sediul Happy Tour și Prestige Tours International de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele