Cele mai bune destinații în care să călătorești în 2018

0
1305

Nu știi unde să mergi în vacanță în acest an? TripAdvisor a făcut un top al celor mai bune destinații în 2018. Iată de ce să călătorești aici.

5. New York, SUA

Considerat orașul care nu doarme niciodată, New York te va cuceri instant. Merită vizitat pentru a descoperi un loc pe care l-ai văzut de atâtea ori în filmele de la TV, plin de zgârie-nori și o viață de stradă enegică.

De văzut: Central Park, Empire State Building, Times Square, Statuia Libertății, Rockefeller Center, Podul Brooklyn

4. Roma, Italia

Roma este ca un muzeu în aer liber, așa că pregătește-te să nu te mai oprești din fotografiat. De asemenea, pregătește-te pentru o plimbare lungă pentru că obiectivele principale se află aproapiate.

De văzut: Fontana di Trevi, Colosseum, Bazilica Sf. Petru, Capela Sixtină, Panteonul, Muzeele Vaticanului

3. Paris, Franța

Paris este întotdeauna o idee bună, mai ales în februarie, luna îndrăgostiților. În Paris nu ai cum să te plictisești și, pe lângă vizitarea celebrelor Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame, Bazilica Sacre-Coeur, merită să petreci o seară la un spectacol la Moulin Rouge.

2. Londra, Anglia

Londra este o altă destinație cu puncte tari, pe care o vei îndrăgi cât ai clipi. Aici nu ai voie să ratezi London Eye, Palatul Buckingham, Tower Bridge, British Museum, Hyde Park, Piața Trafalgar, Palatul Westminster.

1.Bali, Indonezia

Bali, numită și Insula Zeilor, este cea mai recomandată destinație pentru 2018 și nu e de mirare: este locul ideală pentru o călătorie de suflet, locul în care te încarci cu energie pozitivă, de aceea este o alegere mult mai bună să mergi aici singur sau singură.

Ce trebuie să vezi și să faci: Ubud – centrul cultural al insulei, templul Tanah Lot, terasele de orez Tegalalang, să mergi la o clasă de yoga, să vezi un dans balinez, să faci masaj, să savurezi cafeaua Kopi Luwak

Sursa foto: Leoks/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele