Pentru americani, Londra si Roma sunt cele mai dorite destinatii pentru vara aceasta

0
819
dfghj

Pe lângă Londra și Roma, Paris (8 procente), Cancun (5 procente), Punta Cana (3 procente), Barcelona , Riviera Maya , Amsterdam, Madrid și Montego Bay (fiecare cu câte un procent) se află în topul celor mai dorite destinații de către americani. Amsterdam și Madrid se află în clasament de anul acesta, înlocuind Veneția și Atena, potrivit studiului American Society of Travel Agents (ASTA).

Agenții de turism au nominalizat 150 de orașe, primele 10 acumulând 37% dintre voturi. Pe lângă aceste destinații atât de populare, consilierii turistici pregătesc deplasări și în destinații mai unice, precum Erevan, Armenia, Johannesburg, Africa de Sud etc.

La capitolul țări, Italia rămâne preferata americanilor, primind 18% dintre voturile agenților. Este urmată în clasament de către Mexic, Franța și Marea Britanie (fiecare cu 11%), respectiv Caraibe (8%). Aceste țări sunt de 8 ani în topul ASTA, adunând 61% dintre voturi.

Datele pentru studiu au fost colectate prin intermediul unei cercetări efectuate de ASTA în luna februarie a acestui an. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele