Wizz Air aniverseaza 20 de milioane de pasageri in Romania si vrea sa se implice in promovarea turistica a Bucurestiului

0
1106

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est, a transportat 20 de milioane de pasageri din și spre România de la lansarea operațiunilor locale, în 2007. Doar în 2014, compania a transportat 3,9 milioane de pasageri din și spre România, cu 19,9% mai mult față de 2013.

„Aniversarea a 20 de milioane de pasageri transportați este un moment istoric pentru România, a doua cea mai mare țară unde avem baze operaționale, deoarece tocmai am depășit volumul populației țării. Orașul cu cel mai mare trafic de pasageri din rețeaua de transport WizzAir din România este București și ne-am angajat să-l dezvoltăm ca destinație de vacanță și pentru afaceri. De aceea, am fi încântați să promovăm Bucureștiul turistic în țări precum Italia și MareaBritanie, în parteneriat cu Bucharest Tourism Board, odată ce vor putea să înceapă să implementeze proiectele curente, a declarat Daniel de Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 61 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2.200 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute pentru că Wizz Air să fie alegerea preferată a 16,5 milioane de pasageri în anul fiscal care s-a încheiat pe 31 martie 2015.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele