Franta, din nou disponibila cu permisele Eurail

2
2679

Permisul Eurail (disponibil pe rețeaua de căi ferate din Europa, ce permite călătoria în diferite state la prețuri reduse) a fost relansat la 1 aprilie cu mari schimbări. Călătorii pot traversa  și Franța cu permis Eurail, acest stat fiind cel de-al patrulea disponibil pentru zona din care face parte. Restul caracteristicilor permisului – precum prețul, valabilitate (5,6,8 sau 10 zile de călătorie în decursul a 2 luni), bonusuri și condiții de utilizare –  rămân neschimbate.

Astfel, acum țările participante în programul Eurail sunt în număr de 26 (inclusiv România), iar reintroducerea Franței (stat ce a fost partener Eurail până în 2012) oferă pasagerilor mai multe oportunități de călătorie și variante multiple de deplasări în Europa.

 

Permisele pentru 3 și 5 țări rămân valabile dacă au fost achiziționate până în 31 martie (fără Franța), permițând turistului efectuarea călătoriei până la finalul anului 2014, după termenii și condițiile aferente.

 

2 COMENTARII

  1. si pentru muritorii de rand, asa ca mine, ne spui si in conditiile oferite de eurail si cum se poate obtine si care sunt statele partenere si la cat te poate ajunge un astfel de „abonament” de vacanta?

  2. Sigur! Vom reveni cu un articol amplu despre Eurail. Ca idee, este un permis pe care-l iei de la gara, un permis care iti permite sa vizitezi fie o tara, fie mai multe (sunt cateva tipuri de permise), cobori din tren unde vrei si te urci unde vrei in intervalul unei perioade stabilite. Mai multe detalii, cu cele 26 de tari participante, reducerile pt copii, studenti, pensionari in materialul amplu pe care-l vom prezenta saptamana viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele