Ramada Bucharest Convention Center lansează turul de nord al Bucureștiului cu bicicleta

0
1771

Ramada Bucharest Parc și Ramada Plaza Bucharest oferă din această toamnă clienților serviciul de smart bike-sharing, în colaborare cu aplicația Ape Rider.

În demersul lor de a contribui la promovarea Bucureștiului și în completarea serviciului de bike-sharing, a fost creată și o hartă turistică personalizată ce include atracțiile de referință din zona de nord a orașului. Această inițiativă face parte din campania de promovare a complexului ca „orașul din nordul orașului”.

Ramada Plaza Bucharest și Ramada Bucharest Parc oferă posibilitatea ca, pe durata sejurului, clienții să poată beneficia de serviciul de închiriere a unei biciclete pentru a cunoaște Bucureștiul mai ușor și mai rapid.

Sistemul de bike-sharing este un serviciu comun care pune la dispoziție și permite oamenilor să împrumute o bicicletă pentru o perioadă scurtă de timp și sa se deplaseze către punctele de atracție din nordul orașului și nu numai.

Citește și: Hărțile Sygic, disponibile și în limba română

Bike-sharing-ul se bazează pe un device discret montat pe bicicletă cu mai multe funcții, controlat printr-o aplicație de telefon. Aceasta permite utilizatorului identificarea locației bicicletelor disponibile, rezervarea bicicletei, funcția de autolock și plata prin intermediul telefonului. Astfel, utilizatorul ajunge în parcarea virtuală din cadrul hotelului și poate debloca bicicleta dorită prin scanarea unui cod QR. Prețul călătoriei este rezonabil, mai exact 1.9 lei pentru 30 de minute. La crearea contului se percepe o taxă de activare de 20 lei, urmând ca ulterior utilizatorul să aibă în contul său Ape Rider suma de 100 lei, pe care o poate folosi pentru călătoriile sale.

De asemenea, oaspeții complexului hotelier pot opta pentru turul de nord în variantă pietonala, însoțiți de un ghid turistic, care să îi ajute să cunoască mai bine poveștile Bucureștiului de Nord.

Printre obiectivele turistice ce pot fi văzute în zona de Nord a Capitalei se numără Parcul Herăstrău, Muzeul Țăranului Român și Casa Presei Libere.

Citește și: Cum să vezi cu bani puțini Singapore, cel mai scump oraș din lume

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele