Wizz Air anunţă introducerea rutelor Bucureşti – Basel, Bucureşti – Nuremberg şi Cluj-Napoca – Nuremberg, din octombrie, la preţuri ce pornesc de la 129 de lei. În același timp, operatorul low-cost creşte numărul curselor săptămânale pentru cele mai populare rute: Bucureşti – Luton (Londra), de la 14 la 20 de zboruri, Cluj-Napoca – Luton (Londra), de la şapte la nouă zboruri.

„Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă extinderea în România. Compania va opera, pentru prima dată, cu şapte aeronave din Bucureşti, în timpul sezonului de iarnă. În plus faţă de aceste aceste evoluţii pe piaţa locală, Wizz Air va adăuga şi trei noi servicii: Cluj-Napoca – Nuremberg de la 1 octombrie, Bucureşti – Basel (Elveţia) şi Bucureşti – Nuremberg, de la sfârşitul aceleiaşi luni, toate cu o frecvenţă de două ori pe săptămână”, anunță compania. 

Nuremberg, cea mai nouă destinaţie pe harta Wizz Air, al doilea oraş ca mărime din Bavaria şi locul de origine al tradiţionalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaţilor şi al jucăriilor lucrate manual, devine acum accesibil din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Zborul Bucureşti – Nuremberg va fi operat în zilele de joi şi duminică, cel din Bucureşti spre Basel miercuri şi duminică, la fel şi Cluj-Napoca – Nuremberg. 

Cu aceste trei noi servicii, Wizz Air oferă acum 84 de rute din România, către 40 de destinaţii. 

În plus, compania anunţă creşterea frecvenţelor pe cele mai populare rute. Londra Luton este acum accesibilă cu nouă zboruri săptămânale din Cluj – Napoca şi 20 de zboruri săptămânale din Bucureşti. De asemenea, Bucureşti-Malaga nu mai este cursă sezonieră şi, datorită cererii, devine disponibilă pe durata întregului an. 

Sâmbăta trecută Wizz Air a inaugurat ruta Sibiu – Londra.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 52 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 96 de destinaţii din 35 de ţări. Wizz Air a transportat în ultimul an fiscal (încheiat la 31 martie) un număr de 13,9 milioane de pasageri.

Ivisit.ro îți recomandă și:

Blue Air zboara la Koln