Vrei un loc la munte unde să te relaxezi, să mănânci tradiţional româneşte şi să pleci cu dorinţa de a reveni curând? Hanul Oierului, din satul Şimon-Bran, este o alegere bună.

Pensiunea de patru margarete are tot ce îţi trebuie ca să petreci un weekend de neuitat la munte. O să te surprindă plăcut felul în care este construită şi decorată, în stil rustic autentic, de la intrarea în curte şi până în camere, sala de lectură, restaurant, terasa exterioară.

Este un stil inspirat din viaţa tradiţională a oierilor, se mândresc proprietarii vilei. Lipsesc aşadar termopanele, inoxurile şi culorile stridente care să îţi “deranjeze” confortul. Dacă nu ai dispoziţie pentru o vizită la Castelul Bran, care este la numai şase kilometri depărtare, poţi să leneveşti toată ziua cu o carte în mână într-un şezlong sau un hamac din curtea exterioară, să stai la poveşti cu prietenii în chioşc sau să coci plăcinte sau pâine la cuptorul vechi.

Să nu te aştepţi să găseşti în meniul pensiunii preparate sofisticate, ci mâncare sănătoasă din zonă: brânză de burduf, caş, zacuscă, friptură de miel, magiun. Niciun pericol de îngrăşare. Pensiunea are sală de fitness, saună şi jacuzzi. Sau poţi să joci biliard, ping pong. Cine vrea un weekend activ, poate să facă mountain bike, să se plimbe cu atv-ul, cu căruţa sau cu sania trasă de cai.

Toată distracţia de weekend la Hanul Oierului costă 94 de lei de persoană, iar dacă alegi o vacanţă în timpul săptămânii camera costă 79 de lei de persoană. Pachetul conţine şi masa în regim demi-pensiune.