Dacă tot putem afla viitorul “amoros” sau succesul în afaceri din semnele astrale, de ce nu ne putem ghida dupa ele în privința călătoriilor? Așa că semnul tău zodiacal te poate ajuta să găsești destinația potrivită pentru tine în care să mergi în următoarea vacanță.

Unde călătoresc semnele de apă: Rac, Pești, Scorpion

Semnele de apă –  Rac, Pești și Scorpion – sunt intuitive, emoționale și au trăiri intense, astfel că cele mai potrivite alegeri pentru acestea sunt plecările împreună cu familia sau cei mai apropiați prieteni. Potrivit trăsăturilor lor zodiacale, un oraș indicat pentru cei născuți în aceste zodii ar fi Parisul, iar o plimbare pe Sena ar fi alegerea ideală. În plus, acești nativi vor adora bucătăria franțuzească și se vor pierde în atmosfera romantică a orașului iubirii. Ca loc de cazare, acești nativi ar trebui să opteze pentru  Apartamentul Du Louvre, un cămin departe de casă, susțin specialiștii de la Globalnews.booking.com.

Unde se pot aventura semnele de foc: Leu, Săgetător, Berbec

Nativii zodiilor de foc – Leu, Săgetător și Berbec – trebuie să își rezerve o vacanță plină de aventură. Fiind firi energice și optimiste, un safari în Africa de Sud este o alegere extrem de bună. Combinația dintre plajele superbe și restaurantele pline  de viață, precum și plimbările prin stepa africană, va fi una de succes. O opțiune pentru cazare ar fi cabana Dungbeetle River, de pe malul râului Sundays.

Unde pot merge în vacanță semnele de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Fiind zodii extrem de organizate, ambițiose și curioase, se pare că cea mai bună  alegere pentru acești nativi sunt Statele Unite ale Americii. Mai exact, Napa Valley din California, unde acești nativi se pot delecta cu plimbări călare, pot face degustări de vinuri și pot explora zona de vis din împrejurimile orașului. O opțiune de cazare este hotelul Carneros Resort&Spa.

Cea mai potrivită vacanță pentru semnele de aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii, fiind fire sociabile și independente, își pot planifica următoarea vacanță la schi în Canada, pe pârtiile de la Banff. Pe lângă sporturile extreme, pot găsi aici și o oază de liniște, unde se pot delecta cu delicatesele locale. O alegere pentru cazare este Hotelul Moose, situat exact în inima muntelui Banff.

Tu ce zodie ești și unde îți place să călătorești?

Sursa foto: Rawpixel.com