Portalul se construieşte, în prezent, pe platforma site-ului realizat de biroul de turism al României de la New York şi trebuie să fie gata până la finalul anului.

„Am mai avansat, avem site-ul romania.travel, la care se lucrează în permanenţă. Până la finalul anului vom avea şi portalul. Pe baza site-ului realizat de biroul de turism de la New York se va face platforma online a României”, a declarat Răzvan Filipescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), citat de Mediafax.ro.

Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM şi Turism vrea ca portalul să se construiască cu bani puţini.

„Eu cred că putem face cu bani mult, mult, mult mai puţini un portal care să funcţioneze şi care să rivalizeze cu ţările din jur şi o să vedeţi în scurt timp. Nu sumele alea astronomice, să fim serioşi, trăim într-o ţară cu anumite realităţi şi nu trebuie niciodată să uităm acest lucru, şi o să vedeţi nişte lucururi întâmplându-se în următoarea perioadă, ţinând cont de tipul de realitate”, a spus Florin Jianu.

Portalul la care se lucrează permanent este deja accesibil. Când va fi gata va conţine informaţii despre România, despre circuitele turistice care se fac la noi, despre filmele care fac parte din noua campanie de promovare a ţării.

 Ivisit.ro îţi mai recomandă şi: