Compania Tarom a lansat campania promoțională „Surprise Happy Day”, ce se va desfășura până la finalul lunii august, și care presupune bilete de avion mai ieftine cu 30 sau 60 de euro, către o anumită destinație aleasă de operatorul aerian.

Mai exact, într-o anumită zi a săptămânii, anunțată de Tarom cu 24 de ore înainte, pe site-ul cmpaniei și pe pagina de Facebook, tarifele biletelor de avion către destinația surpriză vor fi cu 30 de euro mai mici, pentru o călătorie dus, și cu 60 de euro mai mici, în cazul zborurilor dus-întors. Reducerile sunt valabile pentru biletele achiziționate doar în ziua vânzării, fără a exista restricții în privința datelor când va fi efectuată călătoria propriu-zisă.

„Tarom lansează în această săptămână Surprise Happy Day, un concept ce oferă pasagerilor posibilitatea să achizitioneze bilete la pret redus pentru o singură destinație. Cu biletele reduse se poate călători oricând”, afirmă directorul general Christian Heinzmann, într-un comunicat de presă al companiei.

Prima destinație: Dublin

Destinația supriză de săptămâna aceasta este capitala Irlandei de Nord, biletele la tarife reduse fiind puse în vânzare doar în cursul zilei de astăzi. Pasagerii interesați le pot achiziționa de pe site-ul Tarom, din agențiile companiei sau de la agenții autorizați Tarom.

Orarul de zbor pentru Dublin

Luni, miercuri, joi, vineri şi duminică: RO 397 21.40 Bucureşti – 23.30 Dublin

Marţi, joi, vineri, sâmbătă şi luni: RO 398 0.20 Dublin – 5.55 Bucureşti

Pentru a afla care este destinația surpriză de săptămâna viitoare, urmăriți pagina web și contul de Facebook ale companiei Tarom.