Dacă doriți să descoperiți Europa călătorind cu trenul, toamna aceasta puteți beneficia de o ofertă promoțională la achiziționarea InterRail Global Pass, prețul fiind cu 15% mai mic în perioada 1 august – 30 septembrie, potrivit unui comunicat al CFR Călători. Permisul oferă posibilitatea efectuării unor călătorii nelimitate începând din 15 septembrie și până pe 28 ianuarie 2015.

InterRail Global Pass este valabil în 30 de țări din Europa și include și transportul maritim între Italia și Grecia. Biletele sunt valabile de la cinci zile și până la o lună, iar pasagerii au posibilitatea de a alege și schimba ruta în timpul călătoriei. Legitimația de călătorie poate fi achiziționată de toate categoriile de călători, copii beneficiind de o reducere de 50% din prețul deja redus, iar tinerii de până la 26 de ani și adulții de peste 60 de ani pot beneficia și ei de tarife reduse.

Pasagerii interesați de ofertă pot găsi informații suplimentare pe www.cafrcalatori.ro/268 și www.eurailgroup.org.  Legitimațiile pot fi achiziționate din cele 80 de stații și agenții CFR Călători deschise traficului internațional, iar informații despre graficul de circulație a trenurilor internaționale pot fi obținute de la numărul de telefon  021. 314. 552.

tabel