Începând de lunea viitoare și până pe 28 septembrie, turiștii care vor să petreacă un sejur pe litoralul românesc pot beneficia de tarife speciale în cadrul celei de-a 15-a ediții a programului „Litoralul pentru toți”, organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării.

Hotelurile din zona Mamaia – Constanța – Eforie oferă pachete de șase nopți de cazare, începând de la 205 lei/pers. (hoteluri de o stea, fără mic dejun) și până la 605 lei/pers (hotel de 5 stele cu mic dejun).

Turiștii care doresc sejururi de cinci nopți în sistem all inclusive pot achiziționa pachete începând de la 765 lei/pers (hotel de 3 stele) și până la 985 lei/pers (hotel de 5 stele).

În ceea ce privește ofertele promoționale pentru hotelurile din zona de sud a litoralului, tarifele sejururilor de șase nopți încep de la 159 lei/pers (hotel de o stea, fără mic dejun) și ajung până la 469 lei/pers (hotel de 5 stele, cu mic dejun).

Potrivit comunicatului ANAT, turiștii care vor merge pe litoral în cadrul acestui program vor beneficia și de un vouche, care le va permite vizitarea gratuită a unor obiective turistice din județul Constanța, precum Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi sau Cetatea Histria.

La ediția din această toamnă a programului „Litoralul pentru toți” s-au înscris, până acum, 26 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral (opt hoteluri de 2 stele, 12 hoteluri de 3 stele și şase hoteluri de 4 stele), iar pachetele turistice vor fi comercializate de peste 30 de agenţii de turism din țară. Detalii suplimentare despre programul „Litoralul pentru toți” puteți găsi pe site-urile www.anat.ro, www.fptr.ro și www.asociatia-litoral.ro.

Reprezentanții ANAT estimează că, în cadrul ediției de toamnă a programului „Litoralul pentru toți”, aproximativ 10.000 de turiști vor petrece un sejur în stațiunile de pe litoral.

Ivisit.ro vă recomandă și: