Brandul lansat la Sibiu oferă soluţii personalizate de corporate travel şi ajută la crearea de parteneriate avantajoase prin optimizarea costurilor de călătorie ale companiilor.

Platinum Management Solution oferă firmelor o gamă completă de servicii turistice pentru călătoriile în interes de afaceri, la cel mai bun tarif disponibil şi cel mai bun raport preţ-calitate-locaţie. Sunt asigurate astfel cele mai competitive tarife pentru biletele de avion pe orice destinaţie, cazări interne şi internaţionale cu tarife fixe negociate în baza unui număr de nopţi garantate anual, precum şi accesul la un sistem de rezervări online cu o bază de peste 150 de mii de hoteluri.

Companiile care implementează Platinium TMS beneficiază de avantaje suplimentare speciale: tarife preferenţiale, gratuităţi pentru organizatorii deplasărilor în grup sau facilităţi de plată în rate. De asemenea, sunt facilitate transferurile, asigurările de călătorie şi închirierea mijloacelor de transport solicitate în diferite destinaţii.

Platinium TMS asigură şi asistenţă 24/7 pentru situaţiile  de urgenţă.

Prin programul “Platinium Benefits for Your Employees”, Platinium TMS oferă o gamă variată de destinaţii pentru vacanţele angajaţilor companiilor partenere, acordând discounturi preferenţiale.

În plus, Platinium TMS asigură şi organizarea unei game variate de evenimente corporate: congrese, programe educaţional-medicale, evenimente PR, şedinţe de vânzări, şedinţe de marketing, conferinţe cu experţi din diferite domenii.

Corporate Travel a fost lansat de Tramp Travel, agenţie cu peste zece ani de experienţă pe piaţa turistică din Sibiu şi de Happy Tour, cea mai mare companie de servicii turistice din Romania şi lider pe segmentul de corporate travel.