Paralela 45 lansează noi destinații în 2018, Samos (Grecia), Alanya (Turcia) și Albania, pe zboruri charter sau transport individual, pachete turistice care sunt la vânzare cu reduceri de până la 50% în perioada de Early Booking și la Târgul de Turism al României, organizat la Romexpo ître 16 și 19 noiembrie.

Pachetele pentru insula Samos pornesc de la 350 de euro/persoană, cu zbor charter de la București, cele pentru Alanya de la 434 de euro/persoană, cu zbor charter de la București, Cluj-Napoca și Timișoara, în timp ce o vacanță în Albania, cu transport individual, costă de la 18 euro/noapte. Acestea se adaugă destinațiilor tradiționale pe zboruri charter sau curse de linie aflate în oferta turoperatorului: Grecia (Corfu, Creta-Chania, Creta-Heraklion, Kamari-Santorini, Rodos, Zakynthos, Kos), Spania (Costa Blanca, Costa Brava, Costa del Sol, Palma de Mallorca, Tenerife), Portugalia (Algarve, Estoril și Cascais, Madeira), Italia (Coasta Amalfitana, Sicilia, Sardinia), Cipru de Nord, Croația, cu zboruri din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași. Dar și Bulgaria și România, cu transport individual.

În perioada de Early Booking și cu ocazia târgului de turism pachetele au reduceri între 25 și 50% la cazare, oferite de partenerii hotelieri ai turoperatorului, și includ prețurile finale. De altfel, de acum Paralela 45 afișează prețurile cu toate taxele ascunse.

“Politica Paralela 45 este ‘respectăm turiștii, zero taxe ascunse’ și de acum afișăm prețul final, care include toate taxele, astfel încât turistul să aleagă în cunoștință de cauză. Nu de puține ori ofertele unor agenții sunt simple cârlige de marketing prin care se anunță un preț neverosimil. Atras de ‘vacanța de la 100 de euro/persoană’, clientul ajunge în agenție și descoperă că la prețul anunțat se adaugă taxe de aeroport și asistență turistică, care dublează sau triplează prețul. Aceste practici trebuie stopate din respect pentru turiști și pentru credibilitatea agențiilor de turism din România”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

De asemenea, de anul viitor, turoperatorul va avea în oferte peste 120 de circuite pe toate continentele, programele turistice având transport cu avionul sau cu autocarul din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

“Circuitele turistice sunt produse atipice, deosebit de complexe și solicitate de un public atent și extrem de educat. Includ transport, transferuri, cazare, servicii de masă, asistență turistică oferită de ghizi cu experiență și multiple opțiuni de vizitare a obiectivelor turistice din traseul sau țările parcurse. La acest tip de produs turistic nu se aplică în general reduceri de tip Early Booking. Nu se obțin reduceri de 30% – 40% – 50% pentru un grup restrâns de persoane nici de la compania de transport aerian, nici de la hotelul la care sunt cazați câte două sau trei nopți pe parcursul circuitului, pe care agenția de turism să le transfere turiștilor”, explică Alin Burcea, CEO Paralela 45.

La târgul de turism Paralela 45 lansează un nou portal de turism, unde turiștii pot face rezervări, pot cumpăra vacanțe și își pot crea propriul “wish list”.

Turoperatorul estimează un volum de vânzări de 50 de milioane de euro pentru 2017, după ce vânzările de circuite turistice au crescut cu 34%, cele pentru Bulgaria și turismul intern cu 32%, iar gradul de ocupare pe zborurile charter a fost de 97%. Paralela 45 a înregistrat o creștere de 22% în primele nouă luni din 2017, an în care cei mai mulți turiști au preferat să meargă în Grecia (45%), Spania (24%), Turcia (20%), Cipru (5%), Italia, Portugalia și Croația.

 Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, circuite culturale şi istorice în diverse destinaţii, programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, precum şi turism de business, Paralela 45 combină experiența acumulată în 26 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism. Compania are în prezent 43 de agenţii directe şi în franciză răspândite în toată ţara.

Sursa foto: Pixabay.com